Flytthjälp

Flytthjälp

Ska du flytta och söker en trovärdig flyttfirma som erbjuder kvalitativ flytthjälp? Vi på Qleano hjälper till med flytt för kunder från Ystad i Söder till Kiruna i norr. Sedan starten 2011 har vi hjälpt en bra bit över 30 000 kunder i deras flytt.

När du bokar din flytthjälp via Qleano kan du beställa ett helt paket där allt från flyttstädning och packning är inkluderat. Du kan också beställa bara flytthjälpen i sig. När du bokar via Qleano får du en aktör som erbjuder flyttfirmor med yrkestrafiktillstånd, försäkringar men också aktörer som följer riktlinjerna i Bohag 2010 eller kontor 2003. Vad innebär allt detta? Det innebär att du får en aktör som är noggrann och utför ett fackmannamässigt jobb.

Yrkestrafiktillståndet utfärdas av Transportstyrelsen och är riktat mot aktörer som transporterar gods på våra vägar. Försäkringen ska inte bara täcka det gods som transporteras, alltså ditt bohag, utan även personalen och det fordon som färdas ute på vägarna. De olika branschstandarderna, Bohag 2010 eller Kontor 2003, är en standard för de allmänna villkor som omfattar tjänsten så att du som kund kan känna dig trygg med att du får en kvalitativ tjänst.

För att du ska få en så träffsäker prisbild som möjligt behöver du ange lite uppgifter. Även om det kan kännas som att det är uppgifter som ska fyllas i så behövs informationen för att kunna avgöra hur mycket arbetstid och hur stor lastbil som behövs för ditt flyttuppdrag. Du kan själv välja om du vill fylla i uppgifterna direkt på vår hemsida eller om du hellre vill prata med vår support. De kan hjälpa dig att svara på de frågor du har och guida dig rätt i flyttdjungeln.

Få en prisuppskattning

Flytthjälp via Qleano

Alla våra flyttar omfattas av åkare med

  • Yrkestrafiktillstånd
  • Bohag 2010 och Kontor 2003
  • Sak- och ansvarsförsäkring
  • Godstransportförsäkring

Bli kontaktad

Bli kontaktad