Flytthjälp

Flytthjälp för bohag

Ska du flytta och söker en seriös flyttfirma? Vi har jobbat med flytt i cirka tio år och har ett stort nätverk av flyttfirmor anslutna till oss. Under våra verksamma år har vi hjälpt till med bohagsflyttar och företagsflyttar runtom i hela landet.

Varje månad hjälper vi runt 1 000 kunder att flytta. Vi hjälper kunder att flytta från lägenhet till hus, hus till hus och kontor till kontor. Vi utför alla typer av flyttjänster och ger dig bra och konkurrenskraftiga priser från seriösa flyttfirmor.

Vi samarbetar med de bästa flyttfirmorna runtom i landet. Vår verksamhet och våra flyttföretag finns från söder till norr. Vi arbetar alltid efter Bohag 2010 eller Kontor 2003 för att säkerställa att den flyttfirma du anlitar är en bra flyttfirma.

När du bokar din flytthjälp via Qleano kan du beställa ett helt paket där allt från flyttstädning och packning är inkluderat. Du kan också beställa bara flytthjälpen i sig. När du bokar via Qleano får du en aktör som erbjuder flyttfirmor med yrkestrafiktillstånd, försäkringar men också aktörer som följer riktlinjerna i Bohag 2010 eller kontor 2003. Vad innebär allt detta? Det innebär att du får en aktör som är noggrann och utför ett fackmannamässigt jobb.

Yrkestrafiktillståndet utfärdas av Transportstyrelsen och är riktat mot aktörer som transporterar gods på våra vägar. Försäkringen ska inte bara täcka det gods som transporteras, alltså ditt bohag, utan även personalen och det fordon som färdas ute på vägarna. De olika branschstandarderna, Bohag 2010 eller Kontor 2003, är en standard för de allmänna villkor som omfattar tjänsten så att du som kund kan känna dig trygg med att du får en kvalitativ tjänst.

Enkelt och smidigt att boka flytthjälp

Det är enkelt och smidigt att anlita en flyttfirma via Qleano. För att få en prisvärd offert från ett flyttbolag behöver vi få in lite uppgifter från dig. Du fyller enkelt i ett formulär och får tillbaka en snabb och kostnadsfri offert från en flyttfirma en seriös flyttfirma. Vi arbetar hårt för att endast arbeta med den bästa flyttfirman på din ort. Alla flyttfirmor går igenom våra kontroller där vi bland annat kontrollerar f-skatt och försäkring.

Du får alltid ett fast pris på din flytthjälp och har därmed kostnadskontroll på flytten genom hela processen.Om du vill ha akut flytthjälp är det enklast att ringa oss eller maila oss. Vill du ha tips på vad som är bra att tänka på inför din flytt kan du läsa vår checklista för flytt.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Fler tjänster

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.

Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!