Flyttfirma Motala

Hitta rätt flyttfirma för din flytt i Motala

Är det dags för dig att flytta, så du är på jakt efter en flyttfirma i Motala som kan hjälpa dig? Då har du minst sagt hamnat på rätt ställe på internet, vi på Qleano är nämligen experter på allting inom just flytt. För oavsett om du är ute efter en flyttfirma som enbart kan hjälpa dig med att lyfta lådor och möbler och transportera alla dina saker, eller en som även kan hjälpa dig med packningen, så kommer du kunna hitta den här hos oss. Med rätt flytthjälp så behöver nämligen en flytt inte vara så himla svår och stressande, utan kan bara vara rolig och spännande, tro det eller ej!

Smarta tips för en smidig flytt

Om man har bokat in en flyttfirma så är man helt klart en bra bit på väg, men det finns trots det en hel del andra saker man också måste ta tag i innan flyttlasset kan gå. Vi har därför samlat ihop lite smarta tips som vi hoppas kan vara till stor hjälp för dig här:

  • Se till att packa ner allting som du redan nu vet att du kommer behöva de första dagarna i det nya hemmet i en och samma låda eller väska. Att leta efter datorladdaren, toapappret eller färgproverna man så gärna vill testa det första man gör är det sista man behöver. Packa alla på samma ställe, du kommer tacka dig själv sen!
  • Rensa ut innan flytthjälpen Du har säkerligen en hel del saker som du antingen inte har plats för, eller inte vill ta med dig, till ditt nya hem. Se till att börja redan några veckor i förväg och rensa ut. Vem vet, kanske kan dina gamla saker helt plötsligt bli ett bidrag till nya om du säljer dem?
  • Även med hjälp av en flyttfirma kan bytet av bostad vara omtumlande, så gör det enkelt för dig själv och ta även hjälp med flyttstädningen. Läs mer om flyttstädning i Motala här, och be gärna om en kostnadsfri offert om du är intresserad av vad det skulle kosta.

Vad kostar det att anlita flytthjälp i Motala?

Eftersom ingen flytt är den andra lik så är det inte helt lätt att på rak arm säga vad det skulle kosta att anlita en flyttfirma. Det är mycket som spelar in, inte minst när det kommer till hur stort bohaget är. Vår rekommendation är därför att du fyller i vårt kontaktformulär här till höger och på så vis får du ett pris helt baserat på dina behov mejlat till dig bara inom en minut. Priset är alltid fast och det kommer inte tillkomma några dolda kostnader under flyttens gång, och givetvis innebär offerten inga skyldigheter för dig.

Glöm sen heller inte bort att RUT-avdraget finns! Tack vare det så kan du nämligen dra av så mycket om 50% på arbetskostnaden för din flytthjälp, vilket såklart gör en hel del på priset. Dessutom så tar vi hand om allting åt dig, så när det är dags för dig att betala för din flyttfirma och du får du faktura så har vi redan gjort avdraget åt dig. Smart va?

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Motala

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.