Flyttfirma Motala

Flyttfirma i Motala för dig som behöver flytthjälp

Alla kan vi behöva hjälp ibland, speciellt när det kommer till flytten. Att behöva ta hand om flyttstädningen, skrubba toaletten, moppa golvet, dammsuga och städa hemmet är allt annat är glamoröst. Många upplever det som tråkigt och ett nödvändigt ont. Det gäller speciellt vid en flytt, den allra sista storstädningen är oftast det allra sista man vill göra. Man får trots allt inte ens njuta av resultatet, ett rent och fint hem. Vi på Qleano erbjuder städning i Motala som är både effektivt och prisvärd. Du behöver inte lägga en sekund på din flyttstädning, vi gör jobbet åt dig.

Lägg mer tid på det roliga i livet

Det finns mängder av saker som är roligare än att städa, speciellt vid en flytt. Att få börja möblera i det nya hemmet och göra det hemtrevligt och mysigt är betydligt roligare än att städa upp i den gamla tomma bostaden. Vår flyttstädning i Motala är utvecklad för att du snabbt och lätt ska kunna lägga över jobbet till oss. Vi har en noggrann checklista som anger allt vi kommer att städa, från större saker som fönsterputsning och golvmoppning till detaljer som lister och dylikt. Du kan utan problem lägga till fler saker till checklistan om du vill det, perfekt för dig som även har garage och andra stora ytor som du vill att vi ska städa. Är du i jakt på mer återkommande städtillfällen kan du kika närmare på vår hemstädning i Motala.

Billig städning i Motala

Vi är en städförmedling som varje dag tar oss an tusentals städförfrågningar från städer runt om i Sverige. Dessa uppdrag fördelar vi ut till städfirmor som vi samarbetar med. Samtliga firmor har vi kontrollerat noga innan vi inleder ett samarbete. Vi tar hand om all kommunikation och säkerställer att du blir nöjd med din städning i Motala, oavsett om det handlar om lite städhjälp eller om du vill ha flytthjälp. Vill du ha hjälp med din städning i Motala så vet du precis vart du ska vända dig.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Motala

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.