Flyttfirma Enköping

Flyttfirma och flytthjälp i Enköping

Är det dags att flytta? Det finns mängder av saker att ta hand om vid en flytt men en av de saker som du kan lägga över till oss är flyttstädningen. I flera år har vi hjälp tusentals personer med städningen hemma. Ge dig själv lite mer flytthjälp än bara en flyttfirma. Låt oss sköta städningen åt dig så får du mer tid över till annat. Allt du behöver göra är att höra av dig och berätta vad det är för typ av städning du behöver, vi ger dig snabbt ett prisförslag att överväga.

Tydlig offert med ett fast pris

Vi är en flyttförmedlning, vilket innebär att vi förmedlar ditt städuppdrag till ett passande städföretag i Enköping, bland annat om du behöver hjälp med flyttstädning Enköping. Vi arbetar tillsammans med många städfirmor runt om i hela landet. Innan vi förmedlar några uppdrag kontrollerar vi företagen vi jobbar med. Allt, från städningen till hur de sköter verksamheten, kontrolleras noggrant för att du som kund ska kunna känna dig säker. När du sedan ber om ett prisförslag får du en detaljerad offert med ett fast pris. Själva kostnaden beror på flera faktorer, bland annat vad det är för typ av städning du vill ha och hur stor yta vi ska städa. Söker du mer regelbunden städning i Enköping kan du läsa mer under hemstädning Enköping.

Checklista och garanti

En av de saker som många av våra kunder uppskattar är de detaljerade checklistorna vi använder oss av. Här anger vi allt som städarna kommer att städa. Du får även en nöjd kund-garanti från oss som gäller i två veckor. Allt detta gör vi för att du ska känna dig nöjd med din städning i Enköping. Kom ihåg att du även kan få ett billigare pris tack vare RUT-avdraget. Kontakta oss redan idag genom kontaktformuläret så kan vi berätta mer om våra tjänster och även om hur du kan dra av halva arbetskostnaden med RUT.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Enköping

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.