Flyttfirma Täby

När du behöver en flyttfirma i Täby

Alla behöver vi hjälp med vardagen ibland, speciellt när det kommer till städningen. Det är lätt hänt att du får för mycket att göra. Du kanske behöver studera inför ett prov, laga mat till hela familjen efter jobbet eller göra något annat som leder till att städningen hamnar långt ned i prioriteringslistan. Vi kan hjälpa dig se till att det är städat hemma. Med vår hjälp får du enkelt tillgång till prisvärd städning i Täby, oavsett om du bor i en stor villa eller en liten lägenhet.

Enkel och prisvärd städning

Vi är en städförmedling som gör det lätt för dig att få hem duktiga städare. Allt du behöver göra är att höra av dig till oss så fixar vi resten. När du ber om ett prisförslag behöver du ange hur stor yta vi ska städa och vilken typ av städning i Täby du vill att vi ska göra. Det finns flera städtjänster att välja mellan, från visningsstädning till flyttstädning i Täby och regelbunden hemstädning i Täby för att nämna några. Du kan använda vårt kontaktformulär för att be om en offert, vi hör av oss efter bara en arbetsdag.

Du känner väl till RUT-avdraget?

Oavsett om du bara vill ha städhjälp eller om du ska flytta så kan du med fördel nyttja RUT-avdraget för att få ned priset. RUT-avdraget ger dig möjlighet att dra av halva arbetskostnaden upp till en gräns på tusentals kronor per person. Avdraget gäller både om du anlitar städhjälp och även ifall du anlitar en flyttfirma i Täby för att hjälpa dig med din flyttning. Det är lätt att få ned sitt pris med hjälp av detta skatteavdrag, vi går gärna igenom hur det fungerar och vad du behöver tänka på. Hör bara av dig till oss så kan vi se till att du får din städning till ett billigt pris.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Täby

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.