Flyttfirma Örnsköldsvik

Flytthjälp i Örnsköldsvik

Det finns tillfällen i livet där du kan behöva lite extra hjälp, flytten är ett av dem. Med allting som ska planeras och göras under en flytt kan det vara svårt att hinna med. Att ta hjälp av proffs för att utföra flytthjälpen är idag vanligt. Rut-avdraget möjliggör också en lägre kostnad, tack vare den reducerade arbetskostnaden du som privatperson betalar. Qleano är en stor flyttaktör i Sverige. Varje månad använder sig tusentals privatpersoner av våra tjänster för att få hjälp i sin flytt. Många kunder i Örnsköldsvik tar hjälp av oss för sin flytthjälp.

Trygg och säker flytt

Det är lika enkelt som smidigt att få en offert på flytthjälp idag. Använd något av formulären på vår hemsida för att få din kostnadsfria offert. Tillsammans med våra lokala transportörer och åkare tar vi fram ett konkurrensmässigt och fast pris på de flyttjänster du vill ha ha hjälp med. Du väljer själv om du vill att flytthjälpen ska omfatta packning eller om du bara vill ha hjälp med att bära flyttlådorna och transportera dem från din gamla bostad till din nya. Vi utgår från dina önskemål.

Priserna du får av våra flyttfirmor är alltid fasta, om inget annat anges. Det gör att du har koll på kostnaderna för din flytthjälp. Självklart utgår vi från Bohag 2010, branschstandarden, vid privata flyttar och alla våra transportörer har både trafiktillstånd och försäkringar.

Flyttstädning som en del av paketet

Vi har flera typer av städtjänster till ditt förfogande, från hemstädning i Örnsköldsvik och storstädning till visningsstädning och även flyttstädning i Örnsköldsvik. Det sistnämnda är perfekt för dig som ska flytta och vill att det gamla hemmet ska lämnas helt rent utan att själv behöva lyfta ett finger. Oavsett om du behöver hjälp en enstaka gång eller om du vill att vi kommer regelbundet så hjälper vi gärna till. Vi är en städförmedling som bryr oss om våra kunder och vi ställer höga krav på de städföretag som utför flyttstädning i Örnsköldsvik som vi arbetar med.

Snabb och prisvärd städning

Om du vill ha hjälp med flytthjälp i Östersund, använd vårt kontaktformulär och berätta vad det är du vill ha hjälp med. Du får snabbt ett prisförslag, själva kostnaden beror på hur stor yta vi ska städa och vilken typ av städning du vill att vi ska utföra. Vi ger dig alltid en offert med ett fast pris och en tydlig lista över vad städarna kommer att göra. På så sätt har du alltid full koll på städningen. Kom ihåg att du kan utnyttja RUT-avdraget för att dra av halva arbetskostnaden. Vi hjälper dig gärna använda avdraget, säg bara till när vi talas vid.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Örnsköldsvik

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.