Flyttfirma Örnsköldsvik

När du vill ha en flyttfirma i Örnsköldsvik

Det finns många tillfällen i livet då du behöver lite extra hjälp, speciellt när det kommer till städning. Många gånger beror det på att tiden inte räcker till. Det finns andra saker som du måste göra, från att ta hand om familjen till att lägga mer tid på jobbet. Det kan även handla om att orken inte räcker till, städning är trots allt tråkigt och energikrävande. När du behöver hjälp i vardagen står vi på Qleano redo med våra städare. Vi kan se till att det blir rent och fint i ditt hem!

Flera typer av städtjänster

Vi har flera typer av städtjänster till ditt förfogande, från hemstädning i Örnsköldsvik och storstädning till visningsstädning och även flyttstädning i Örnsköldsvik. Det sistnämnda är perfekt för dig som ska flytta och vill att det gamla hemmet ska lämnas helt rent utan att själv behöva lyfta ett finger. Oavsett om du behöver hjälp en enstaka gång eller om du vill att vi kommer regelbundet så hjälper vi gärna till. Vi är en städförmedling som bryr oss om våra kunder och vi ställer höga krav på de städföretag som utför flyttstädning i Örnsköldsvik som vi arbetar med.

Snabb och prisvärd städning

Om du vill ha hjälp med städning i Örnsköldsvik, använd vårt kontaktformulär och berätta vad det är du vill ha hjälp med. Du får snabbt ett prisförslag, själva kostnaden beror på hur stor yta vi ska städa och vilken typ av städning du vill att vi ska utföra. Vi ger dig alltid en offert med ett fast pris och en tydlig lista över vad städarna kommer att göra. På så sätt har du alltid full koll på städningen. Kom ihåg att du kan utnyttja RUT-avdraget för att dra av halva arbetskostnaden. RUT-avdraget gäller upp till 25 000 kronor per person och år. Personer över 65 år har en gräns på 50 000 kronor istället. Vi hjälper dig gärna använda avdraget, säg bara till när vi talas vid.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Örnsköldsvik

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.