Flyttfirma Trelleborg

Pålitlig flyttfirma i Trelleborg

För dig som söker en pålitlig flyttfirma i Trelleborg har hittat rätt. Vi är ett stort och väletablerat företag som arbetar över hela landet. Vi hjälper dagligen kunder med flytthjälp i Trelleborg, allt för att flytten ska flyta på så smidigt som möjligt. Vi erbjuder även städning i Trelleborg.

En flytt i Trelleborg går snabbare och smidigare när du får hjälp av oss. Vi har samtliga material och redskap som vi behöver för att packa ihop och transportera dina ägodelar. Den här typen av arbete är mer tidskrävande än man kan tro. Just därför är det bra att anlita flytthjälp Trelleborg. Vi skickar ut ett team som snabbt och rutinerat hjälper till med flytten medan du kan ta itu med andra bitar som ska göras.

En helhetslösning för flytten

Vi på Qleano kan erbjuda en helhetslösning för flytten. Bland annat kan vi se till att packa ner ditt gamla hem och transportera alla dina saker till den nya bostaden. Vi kan även hjälpa till med städningen, något du kan spara väldigt mycket tid på. För dig som bor i Trelleborg finns vi på Qleano alltid i närheten, redo att hjälpa till med alla delar rörande flytten. Har du inte flyttat mycket tidigare kan det vara lätt att missbedöma tiden det tar att faktiskt packa ner ett helt hem med saker, möbler och ömtåliga föremål. För att inte tala om transporten. Det är sällan en vanlig personbil har plats för samtliga möbler. Vi har fordon som klarar av såväl stora som tunga möbler. Självklart packar vi allt varsamt så att dina saker ska komma fram oskadda. Beroende på hur omfattande just din flytt är, kan prisbilden förändras mellan olika projekt.

Vår flyttfirma i Trelleborg har pris som sätts beroende på hur omfattande flytten är. Vi kollar på boyta, om det är många saker, hur långt vi ska transportera sakerna och liknande. Det enklaste för att ta reda på priset för flytthjälp är att kontakta oss. Du kan skicka iväg ett mejl där du beskriver objektet samt om du har några önskemål (exempelvis om du vill boka flyttstädning i Trelleborg samtidigt). Då kan vi göra en bättre bedömning och återkomma med en offert. Då vår flyttfirma i Trelleborg även arbetar med städning har vi möjlighet att bistå även med den delen. När det kommer till att flytta brukar följande saker vara tidskrävande; flyttstädningen, packningen och transporten (mycket bärande). Men detta är naturligtvis inte alla delar som ska med i en flytt. Därtill ska du även säga upp abonnemang, adressändra, boka sophämtning och liknande.

Hör av dig så underlättar vi din flytt i Trelleborg.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Trelleborg

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.