Flyttfirma Järfälla

Hitta rätt flyttfirma i Järfälla till rätt pris

Är det dags för dig att flytta i eller omkring Järfälla? Då förstår vi verkligen att du letar efter en riktigt bra och prisvärd flyttfirma som kan hjälpa dig med flytten. Vi kan därför glädja dig med att du har kommit till helt rätt plats på internet, här hos oss på Qleano hittar du nämligen de bästa flyttfirmorna i Järfälla på ett och samma ställe. Välj själv om du bara vill ha hjälp med lyft av tunga möbler och transport, eller även packning. De flesta flyttfirmor kan nämligen hjälpa dig med både nedpackning och uppackning, så du bestämmer helt enkelt hur mycket hjälp du vill ha.

Vilket pris kan jag förvänta mig betala för flytthjälp i Järfälla?

Vad kostar det då att anlita riktigt bra flytthjälp? Det är faktiskt inte helt enkelt att säga, det beror nämligen på från flytt till flytt. Är det exempelvis bara du som ska flytta från en enrumslägenhet, eller är ni en stor familj som ska flytta från ett stort hus? Som du nog förstår skiljer sig de två åt en del i pris. För att kunna ge dig ett personligt prisförslag ber vi dig därför fylla i vårt kontaktformulär här till höger, då kan vi ge dig ett pris som är helt anpassat efter dina behov. Det är alltid kostnadsfritt att få en offert från oss och det innebär inga skyldigheter för dig, och dessutom kan du vara lugn i att priset du får är det som gäller. Våra offerter har nämligen alltid fast pris, så du behöver inte oroa dig för att det ska tillkomma några dolda kostnader senare.

Glöm sen heller inte bort RUT-avdraget! Tack vare det kan du nämligen dra av så mycket som 50% av arbetskostnaden för din flytthjälp, och därmed få ett rejält bättre pris. Dessutom så sköter vi på Qleano hand om allt administrativt åt dig, så när du får fakturan för din flyttfirma har vi redan gjort avdraget åt dig. Inget krångel, med andra ord!

Rensa ut innan det är dags för flytt

Innan du börjar packa är det smart att gå igenom alla dina ägodelar. Kanske är det så att du har en hel del som du inte vill ha kvar längre som du kan sälja? Oavsett om det handlar om din soffa, porslin eller kanske böcker så går det mesta att sälja, så länge det inte är trasigt vill säga. Tack vare det slipper man lägga tid och energi på att flytta saker man ändå inte vill behålla, och dessutom kan man få ett riktigt fint bidrag till inredningen i det nya hemmet.

När allt är utrensat och klart och alla dina möbler och lådor åkt till ditt nya hem så finns det bara en sak kvar att göra innan du kan lämna över nycklarna till den nya ägaren. Nämligen flyttstädningen. Men är det inte så att det sista man vill när man precis flyttat är att spendera tid i det gamla hemmet? Istället vill man såklart komma i ordning i det nya. Så varför inte göra det enkelt för dig själv och ta hjälp med flyttstädning i Järfälla? Du kommer garanterat tacka dig själv senare efter att du har bokat in det!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Järfälla

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.