Flyttfirma Järfälla

Vi står till din tjänst när du behöver en flyttfirma i Järfälla

Vill du ha det rent och fint i ditt hem utan att behöva lägga alltför mycket tid på att städa? Då kan du med fördel höra av dig till oss. Vi är en städförmedling som har hjälpt tusentals personer att få rena och fina hem. Vi erbjuder prisvärd städning i Järfälla och vi finns även i många andra städer. Låt oss hjälpa dig med din vardagsstädning eller varför inte anlita oss när du flyttar? Vi tar oss an alla möjliga typer av uppdrag, från regelbunden storstädning till noggrann flyttstädning i Järfälla.

Billig städning i Järfälla

Det finns flera faktorer som påverkar hur mycket just din städning kommer att kosta. Det handlar om vad du vill att vi ska göra och hur stor yta vi ska städa. För att snabbt få ett prisförslag från oss föreslår vi att du använder vårt kontaktformulär här på hemsidan. När du väl har skickat en förfrågan tar det ungefär en arbetsdag innan du får ett svar. Vi arbetar ihop med flera städföretag i Järfälla, samtliga noggrant undersökta av oss för att säkerställa att de håller hög kvalitet i sin verksamhet och att de kan hjälpa dig med flyttstädning i Järfälla. Vi tar hand om all kommunikation och ser till att resultatet hemma hos dig blir så bra som möjligt.

Checklistor, nöjd kund-garanti och RUT-avdrag

För att kunna försäkra oss om att vår städning alltid blir bra har vi utvecklat flera checklistor med inspiration från Mäklarsamfundet. Dessa anger precis vad städarna ska göra vid de olika uppdragen. Dessutom har vi även en 14-dagars nöjd kund-garanti, vilket ger dig gott om tid att känna dig nöjd över städningen. Något som många av våra kunder uppskattar är att vi även hjälper till med RUT-avdraget, ett avdrag som gör att du kan få ett billigare pris. Vill du veta mer om vår städning i Järfälla, skicka iväg en prisförfrågan redan idag så hör vi av oss så fort det går. Ifall det kan vara aktuellt så kan det vara bra att veta att vi även erbjuder återkommande hemstädning i Järfälla.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Järfälla

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.