Flyttfirma Västerås

När du behöver flytthjälp i Västerås

Är det dags att flytta ifrån ditt hem i Västerås? Då vet du säkert hur viktigt det är att du lämnar efter dig ett mycket välstädat och rent hem. Men också hur tidskrävande en flytt är. Det finns mängder av stora och små saker du måste ta hand om utöver själva packningen, flytten och städningen. För att underlätta processen åt dig själv kan du lämna över ansvaret till oss. Vi på Qleano erbjuder flytthjälp och flyttstädning som är snabb, enkel och prisvärd. Allt du behöver göra är att höra av dig till oss och berätta vad du vill att vi ska flytta eller städa. Vi ser till att en lokal flyttfirma eller städfirma ger dig en så bra och smidig flytt som möjligt.

Checklistor och nöjd kund-garanti

Vi på Qleano arbetar tillsammans med flera flyttfirmor och städfirmor i Västerås och många andra städer. Våra anslutna flyttfirmor utför flytthjälp i enlighet med Bohag 2010. Alla våra anslutna operatörer har trafiktillstånd och rätt försäkringar för ditt uppdrag. Vi jobbar med fasta priser på flytthjälp, allt för att du ska känna dig så trygg och säker som möjligt när flyttlasset går.

Alla städföretag vi samarbetar med kontrolleras noggrant och regelbundet. För att säkerställa att alla våra städuppdrag utförs på bästa möjliga sätt har vi även utvecklat checklistor tillsammans med Mäklarsamfundet. Här anges allt som ska städas av våra städare, från minsta list till fönster, golv och ytorna bakom spisen för att nämna några av punkterna. Som om inte detta vore nog har vi även en nöjd kund-garanti på 14 dagar, vilket ger dig gott om tid att undersöka städningen och höra av dig om något händer.

Bättre pris på flytthjälp med skatteavdrag

Ett bra tips för att få ett bättre pris på din flytthjälp eller flyttstädning i Västerås är att använda RUT-avdraget. Detta skatteavdrag ger dig möjlighet att dra av 50 % av arbetskostnaden. Gränsen ligger på 25 000 kronor för personer upp till 65 år. Äldre personer har en gräns på 50 000 kronor. RUT-avdraget gäller per person och per år. Vi förklarar gärna mer om du är intresserad av flytthjälp. Använd vårt kontaktformulär här på hemsidan så tar vi kontakt med dig så fort det bara går. Vi kan även hjälpa dig med olika tjänster såsom trappstädning, visningsstädning och hemstädning i Västerås.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Västerås

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.