Visningsstädning

Gör dig redo för bostadsvisning med en komplett visningsstädning

När det är dags att sälja huset eller lägenheten finns det en hel del att tänka på. Det är mycket som skall ordnas, men det allra viktigaste är naturligtvis att få till stånd en bra affär som man som säljare kan känna sig nöjd med.

Det finns många bra tips på hur man lockar till sig spekulanter. En av de mest väsentliga sakerna är att anordna en riktigt lyckad och välbesökt visning. Under denna visning bör lägenheten naturligtvis vara snyggt stylad och iordninggjord på ett sådant sätt att de som väljer att besöka visningen får ett positivt intryck av den. Det gäller helt enkelt att få potentiella köpare att se sig själv boende i lägenheten.

Ännu viktigare är det såklart att lägenheten är ren. Det spelar inte någon roll hur snyggt inredd den är eller vilket läge den har om den är smutsig och ofräsch invändigt. Även om smuts går att ta bort påverkar det ofta spekulanternas första intryck på ett helt förödande sätt. Det första intrycket är självklart oerhört viktigt. Är det inte bra är det många som går därifrån utan att ens överväga ett köp.

För att undvika att detta händer dig kan du anlita oss på Qleano inför visningen av din bostad. Våra erfarna medarbetare kommer hem till dig och utför en grundlig och komplett städning av bostaden. Med hjälp av vår långa erfarenhet och professionella utrustning missas inget smuts. Under vår visningsstädning ser vi till att ingenting lämnas åt slumpen och att ingen vrå lämnas orörd. Allt för att bostaden skall kunna visas upp från sin allra bästa sida på visningsdagen.

Genom att anlita Qleano försäkrar du dig om att lägenheten är oklanderligt ren så att den sedan kan stylas och piffas upp.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Fler tjänster

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.