Flyttfirma Piteå

Behöver du hjälp med flytten i Piteå?

Då är detta precis rätt ställe för dig. Vi tar oss an alla typer av städuppdrag, från visningsstädning till flyttstädning och naturligtvis även hemstädning i Piteå. Det spelar ingen roll om du behöver städhjälp en gång i veckan eller om du vill att vi storstädar varannan månad. Med oss kan du enkelt få hjälp att hålla det rent och snyggt i hemmet. Allt du behöver göra är att ta kontakt med oss via vårt formulär. Rester sköter vi!

Om oss och våra tjänster

Vår förmedling är verksam över hela landet. Alla städuppdrag vi får in fördelar vi till de städföretag som vi arbetar med. Vi ställer höga krav på företagen innan vi inleder ett samarbete, allt för att du som kund ska kunna känna dig säker på vår tjänst. När du ber oss om ett prisförslag så får alltid ett fast pris, vilket gör det lätt för dig att ha koll på kostnaden. Det exakta priset beror på flera faktorer, bland annat hur stor yta som ska städas och vilken typ av städning du vill att vi ska utföra. Om du har speciella önskemål så är det bara att säga till, vi kan anpassa oss en hel del utefter vad våra kunder behöver.

Du känner väl till RUT-avdraget?

Sedan 2007 har skattebetalarna i Sverige haft möjlighet att nyttja RUT-avdraget för att få ett billigare pris på flera hushållsnära tjänster. Detta har utnyttjats av både städföretag och flyttfirmor som kan hjälpta till med flyttstädning i Piteå eftersom bägge har tjänster som gynnas av avdraget. Om du vill ha ett billigare pris på din städning i Piteå kan du med fördel använda RUT-avdraget för din städning. Du får dra av halva arbetskostnaden, gränsen ligger på 25 000 kronor om du är mellan 18 och 65. Är du äldre så har du 50 000 kronor istället. Vi hjälper dig gärna med avdraget, du kan alltid ta upp det när du ber om en prisoffert.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Piteå

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.