Flyttstädning Sundsvall

Flyttstädning Sundsvall – vi hjälper dig

Ska du flytta i Sundsvall? För att underlätta flytten kan vi hjälpa dig med flyttstädningen. En flyttstädning är tidskrävande och det är faktiskt inte alla människor som klarar av att utföra den själv. Till att börja med är flyttstädningen otroligt slitsam och för den med smärtor i rygg och knän kan städningen till och med vara skadlig. För andra människor kan en viss funktionsnedsättning göra det svårt att utföra alla moment på egen hand. Även för dig som funderat på att utföra flyttstädningen själv kan vi varmt rekommendera en professionell städfirma i Sundsvall som kan utföra jobbet istället. Med tanke på den tid det tar att utföra städningen själv, kommer du tjäna otroligt mycket på att slippa den biten.

Lägg tiden du sparar på att slippa sopa rent, damma av kontakter och lister och rengöra badrummen på andra viktiga moment i flytten. För att inte glömma något viktigt är det alltid bäst att skriva listor på allt du kan komma på. Förutom de uppenbara delarna så som att packa ner alla möbler och prylar och köra bort allt till den nya bostaden, ska även andra saker göras. Till exempel uppsägning av abonnemang, teckna nya avtal, anmäla flytten och adressändra, för att nämna några saker. När flytten väl är över kan det vara intressant att veta att vi även erbjuder olika typer av städning i Sundsvall, så som hemstädning i Sundsvall, storstädning, byggstädning och även att hitta en flyttfirma i Sundsvall ifall det behövs.

Flyttstädning – vi gör jobbet rutinerat och tidseffektivt

Våra skickliga städare har stor erfarenhet av flyttstäd i Sundsvall. När du anlitar ett städföretag via oss får du alltid en professionell städfirma som arbetar rutinerat och tidseffektivt och som alltid lämnar ett skinande rent resultat. För att du verkligen ska bli nöjd får du även en nöjd-kund-garanti av oss. Funderar du på ett pris för flyttstädning och vad som ingår i priset? Hör av dig så kan vi ge dig en snabb offert. Här på hemsidan kan du även se Mäklarsamfundets checklista för flyttstädningar – en lista våra städare följer.

Mycket som ingår

När du anlitar oss på Qleano utför vi en komplett flyttstädning i Sundsvall. Våra städare har både erfarenhet och skicklighet. Du själv behöver aldrig bistå med material eller liknande – vi har allt vi behöver. I en vanlig flyttstädning ingår mycket. Förutom att bostaden dammsugs, rengörs och dammas erbjuder vi dessutom fönsterputsning. Det är något som sällan ingår i priset. När det kommer till biytor, exempelvis garage, vindsutrymmen och liknande, ingår inte städning av dessa ytor. Däremot kan våra städteam naturligtvis hjälpa till med städning även här. Säg bara till i förväg så vi vet vad som ska tas med i arbetet.

Bra att veta inför din flyttstädning i Sundsvall

För att våra städare ska kunna arbeta så rutinerat och effektivt som möjligt ber vi dig att först tömma bostaden på saker och möbler. Då blir det betydligt enklare att städa ordentligt överallt. Om du skulle vilja att vissa möbler står kvar behöver dessa flyttas till mitten av rummet. Detta för att våra städare ska kunna komma åt ordentligt i hörn och liknande. Om du har frågor är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig.

Snabbt och smidigt

När du har bokat in en flyttstädning i Sundsvall hos oss kommer arbetet att gå snabbt och smidigt. Vi arbetar otroligt noggrant men tack vare den erfarenhet och de rutiner våra städare hunnit arbeta fram går arbetet ändå relativt snabbt. Vi räknar i regel med att få en heldag på oss att flyttstäda din bostad, om inget annat är bestämt. Detta är alltså mellan klockan 08:00 och 23:59.

Alltid trygg prissättning

Priset är såklart viktigt för våra kunder och därför erbjuder vi alltid fastpris. På så vis vet du exakt vad slutkostnaden blir och slipper överraskningar. Det enda som tillkommer förutom städkostnaden är en mindre fakturaavgift på 25 kronor. Skulle våra städare upptäcka något oväntat i bostaden, exempelvis gällande skick, kontaktas alltid våra kunder innan för ett eventuellt prispåslag.  Vi utför inte extrauppgifter för mer pengar utan att först konsultera dig som kund och få ditt godkännande.

Bättre pris med rut

Sedan rut-avdraget trädde i kraft har mängder av svenskar kunnat dra nytta av hushållsnära tjänster till ett bättre pris. Hushållsnära tjänster innefattar bland annat städning, trädgårdsarbete och barnpassning. Med rut-avdraget kan du dra av 50 % av arbetskostnaderna upp till 25 000 kronor. Denna skattereducering ger dig ett betydligt lägre pris. Om du skulle vara äldre än 65 år blir avdraget dessutom ännu större då du får dra av 50 % upp till 50 000 kronor. Avdraget gäller per person och år.

Kontakta oss idag

Boka in en flyttstädning i Sundsvall redan idag och hör av dig till oss på Qleano om du har några frågor eller önskemål. Vi hjälper dig ta itu med oredan!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Sundsvall

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.