Flyttstädning Sundsvall

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för flyttstädning varje månad

Flyttstädning Sundsvall – vi hjälper dig

Ska du flytta i Sundsvall? För att underlätta flytten kan vi hjälpa dig med flyttstädningen. En flyttstädning är tidskrävande och det är faktiskt inte alla människor som klarar av att utföra den själv. Till att börja med är flyttstädningen otroligt slitsam och för den med smärtor i rygg och knän kan städningen till och med vara skadlig. För andra människor kan en viss funktionsnedsättning göra det svårt att utföra alla moment på egen hand. Även för dig som funderat på att utföra flyttstädningen själv kan vi varmt rekommendera en professionell städfirma i Sundsvall som kan utföra jobbet istället. Med tanke på den tid det tar att utföra städningen själv, kommer du tjäna otroligt mycket på att slippa den biten.

Lägg tiden du sparar på att slippa sopa rent, damma av kontakter och lister och rengöra badrummen på andra viktiga moment i flytten. För att inte glömma något viktigt är det alltid bäst att skriva listor på allt du kan komma på. Förutom de uppenbara delarna så som att packa ner alla möbler och prylar och köra bort allt till den nya bostaden, ska även andra saker göras. Till exempel uppsägning av abonnemang, teckna nya avtal, anmäla flytten och adressändra, för att nämna några saker.

Flyttstädning – vi gör jobbet rutinerat och tidseffektivt

Våra skickliga städare har stor erfarenhet av flyttstäd i Sundsvall. När du anlitar ett städföretag via oss får du alltid en professionell städfirma som arbetar rutinerat och tidseffektivt och som alltid lämnar ett skinande rent resultat. För att du verkligen ska bli nöjd får du även en nöjd-kund-garanti av oss. Funderar du på ett pris för flyttstädning och vad som ingår i priset? Hör av dig så kan vi ge dig en snabb offert. Här på hemsidan kan du även se Mäklarsamfundets checklista för flyttstädningar – en lista våra städare följer.

Bli kontaktad