Flyttfirma Borlänge

Välkommen till oss när du behöver flytthjälp i Borlänge

Det gäller att ta vara på sin tid, speciellt om du bor i den vackra staden Borlänge. Att städa och göra rent hemma är sällan ett spännande sätt att spendera sin tid på. Gör som tusentals andra före dig och låt professionella städare ta hand om städningen åt dig. Vi på Qleano har gjort det lätt för dig att få hjälp med städningen i Borlänge, allt du behöver göra är att höra av dig till oss.

Om oss och våra städtjänster

Vill du ha billig städning i Borlänge så är vi det rätta valet. Vi är en städförmedling som jobbar ihop med flera städfirmor. Alla företag vi jobbar med har vi kontrollerat rigoröst för att säkerställa att de håller hög kvalitet, både i sin städning och i sättet de sköter verksamheten. Vi tar emot ditt städuppdrag och ser till att det blir utfört på bästa möjliga sätt. Detta gör vi bland annat med hjälp av detaljerade checklistor som vi utvecklat tillsammans med Mäklarsamfundet. Det spelar ingen roll om du behöver flyttstädning i Borlänge eller om du vill ha lite städhjälp en gång i månaden. Vi utför alla möjliga städuppdrag i staden, till och med hemstädning i Borlänge.

Be om ett prisförslag redan idag

Vill du ha billig städning i Borlänge kan du börja med att höra av dig till oss. Priset på just din städning beror på vad du vill att vi ska göra och hur stort område vi ska städa. Kom ihåg att du även kan använda dig av RUT-avdraget för att få ett bättre pris. Avdraget ger dig möjlighet att dra av halva arbetskostnaden, något som alltid är uppskattat. Vill du ha en snabb offert från oss, eller har du frågor kring RUT-avdraget och hur det används, fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss snabbt. Vi svarar gärna på alla dina frågor och funderingar.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Borlänge

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.

Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!