Flyttfirma Borlänge

Hitta rätt flyttfirma för din flytt i Borlänge

Är det dags för dig att flytta i eller omkring Borlänge? Då förstår vi om du är på jakt efter en riktigt bra flyttfirma som kan hjälpa dig. Som tur är så har du kommit till helt rätt plats, vi på Qleano har nämligen riktigt bra koll på allt som handlar om flytthjälp i just Borlänge. Vi har över 10 års erfarenhet av att hitta rätt flyttfirma till rätt person – och dessutom till rätt pris.

Vad kostar det med flytthjälp i Borlänge?

Det är tyvärr inte helt lätt att säga ett pris på rak arm utan att veta hur din flytt kommer att se ut. Ska den till exempel gå från en liten lägenhet i stan, eller ett stort hus på landet? Som du nog förstår skiljer sig kostnaden på flyttfirmor de två åt. För att kunna ge dig ett bra prisförslag ber vi dig därför fylla i vårt kontaktformulär. Då får du en kostnadsfri offert inom bara en minut, och dessutom med ett fast pris så du kan vara säker på att inga andra kostnader kommer tillkomma senare. 

Visste du förresten att RUT-avdrag gäller för arbetskostnaden vid flytthjälp? Det innebär att du kan dra av 50% av kostnaden på din faktura, och vi tar hand om det! När det är dags för dig att betala för din flyttfirma så har vi alltså redan gjort avdraget åt dig. 

Smarta tips för en smidig flytt

Om du valt att anlita en flyttfirma för din flytt i Borlänge så har du kommit en bra bit på vägen i planeringen av din flytt. Men det är såklart mycket mer än så som du måste tänka på, att flytta är trots allt alltid en stor omställning i livet. Just därför har vi samlat ihop fyra smarta tips som förhoppningsvis kommer göra din flytt lite enklare:

  • Passa på att rensa ut innan flyttlasset går. Vi har nog alla någon gång insett att vi inte hunnit med utrensningen som planerat och behövt ta med grejer vi aldrig använder även in i det nya hemmet. Se till att börja utrensningen i tid, på så sätt kommer det gå mycket snabbare och enklare att komma i ordning i det nya hemmet.
  • Är packningen något som stressar dig väldigt mycket? Ta då hjälp med det också! En flyttfirma kan nämligen inte bara hjälpa till med flytt och transport utan även uppackning och nedpackning om så behövs. Tack vare deras hjälp kommer din flytt vara mycket enklare än du kanske befarar, vi lovar.
  • Kommer du ihåg sist du flyttade? Kanske inleddes livet i det nya hemmet med att leta efter något som du behövde redan första dagen bland annat lådor? Vi har alla varit där, så se till att packa grejer som du vet att du kommer behöva direkt i en och samma låda. Då kan du vara lugn i att du kommer hitta mobilladdaren när den behövs. 
  • När väl flytten är klar så har man ofta bara en sak kvar: flyttstädningen. Så varför inte ta hjälp med den, och istället lägga din tid och energi på ditt nya hem? Läs mer om flyttstädning i Borlänge här, och få en kostnadsfri offert på vad det skulle kosta. 

Vi hoppas att våra råd kommer vara till hjälp vid din flytt, och att du kommer trivas i ditt nya hem. Stort lycka till! 

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Borlänge

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.

Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!