Flyttstädning Södertälje

Vi tar hand om din flyttstädning i Södertälje

Alla som har flyttat någon gång vet att det är väldigt mycket arbete. Det är både tids- och energikrävande. Mycket av arbetet är roligt. Det är en ny start. Du ska komma i ordning i din nya bostad, möblera, packa upp alla saker och lära känna en ny omgivning och kanske en ny stad. Södertälje är en härlig stad, nära till naturen och nära till storstaden. Bakom dig ska du lämna en bostad som är ren och snygg, redo för nästa bostadsgäst att flytta in. Låt oss ta hand om din flyttstädning så att du kan lägga din tid och energi på ditt nya hem. Vi är ett väletablerat städföretag och vi lämnar självklart en garanti på det arbete vi utför. Ta kontakt med oss för uppgifter om vad som ingår i en flyttstädning, pris och hur det fungerar.

En flyttstädning är mycket mer än en vanlig veckostädning, så som en hemstädning i Södertälje. Hela bostaden ska städas igenom. Det är viktigt att inte glömma något, även de ytor som är svåra att nå och de ställen som man inte städar så ofta. Det innefattar till exempel dörrkarmar, lister, bakom kyl och frys, ugn, spis och element. Olika biytor som garage, altan, balkong diskuterar vi i förväg så att allt är klart när bostaden ska tillträdas av nästa bostadsgäst.

Vi har stor erfarenhet av flyttstäd, allt från mindre lägenheter och bostadsrätter till stora villor. Hur lång tid en flyttstädning tar beror på bostadens storlek men räkna med att det tar en dag ungefär. Våra duktiga medarbetare gör ett professionellt och noggrant arbete. Vi tar med oss all utrustning som behövs för att städa din gamla bostad skinande ren. Vi arbetar efter en checklista efter Mäklarsamfundets riktlinjer. Du kan tryggt lämna flyttstädningen till oss och fokusera på ditt nya hem. Ifall det är intressant kan vi även erbjuda andra typer av städning i Södertälje, så som byggstädning, trappstädning och även hitta en flyttfirma i Södertälje.

Bra pris med rut-avdrag

För dig som inte har koll på rut-avdraget är det ett avdrag för hushållsnära tjänster. Hushållsnära tjänster innefattar många olika tjänster, bland annat städ i form av hemstädning och flyttstädning, men även saker som barnpassning och trädgårdsarbeten. Hur mycket skattereduktion du får beror på din ålder. För personer under 65 år får du göra ett skatteavdrag på 50 % på upp till 25 000 kronor. Det är för själva arbetskostnaden. Är du äldre än så dubblas avdraget till 50 000 kronor per person och år.

Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer

När du anlitar ett städföretag i Södertälje via oss på Qleano kan du känna dig helt trygg med att hemmet blir skinande rent. Alla våra anslutna städfirmor arbetar alltid efter Mäklarsamfundets riktlinjer och följer deras omfattande checklista för flyttstädning till punkt och pricka. När du bokar in flyttstädning i Södertälje får du alltid en checklista för att kunna se exakt vad som ingår. Kanske är det något du vill lägga till? Hör bara av dig till kundtjänsten så löser vi det.

Säkerhet för dig som kund

Att släppa in främmande människor i sitt hem är något som de flesta tycker känns märkligt. Men när du bokar in en städfirma i Södertälje hos Qleano behöver du aldrig vara orolig. Samtliga av våra städare och företag är kontrollerade av oss innan de börjar jobba under vår flagg. Vi kvalitetssäkrar företagen genom att kontrollera saker som F-skattsedel, att de är momsberättigade samt att de betalar alla arbetsgivaravgifter. Dessutom måste alla anslutna företag vara försäkrade. Detta är även vi på Qleano. Skulle något mot förmodan gå sönder under en flyttstädning är vi försäkrade och ersätter dig naturligtvis. Du får gärna själv en kopia av våra försäkringsbrev. Kontakta kundtjänsten idag så skickar de en kopia.

Lägg tid på ditt nya hem

När du väl bestämt dig för att flytta är det inte konstigt om din gamla bostad börjar kännas tråkig. Du vill förmodligen inget annat än att komma iordning i ditt nya hem. Det kan innebära många saker, nytt jobb, nya vänner eller helt enkelt bara en ny bostad i samma underbara stad Södertälje. Men innan du kan börja dekorera väggarna med tavlor, inviga den nya soffan till vardagsrummet och fixa och dona, måste den gamla bostaden dessvärre städas ur. Ett tidskrävande projekt minst sagt, och roligt? Nja, inte enligt de flesta. Som tur är har vi lösningen. Flyttstädning i Södertälje gör det smidigt att slippa ta itu med det gamla. Våra erfarna städföretag i Södertälje älskar städning och gör det dessutom med precision. Ditt gamla hem kommer bli helt rent och fräscht tills den nya ägaren eller hyresgästen flyttar in.

Varför inte kontakta oss på Qleano redan idag? Vi matchar dig direkt med ett städteam som passar perfekt för uppdraget.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Södertälje

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.