Flyttstädning Södertälje

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för flyttstädning varje månad

Vi tar hand om din flyttstädning i Södertälje

Alla som har flyttat någon gång vet att det är väldigt mycket arbete. Det är både tids- och energikrävande. Mycket av arbetet är roligt. Det är en ny start. Du ska komma i ordning i din nya bostad, möblera, packa upp alla saker och lära känna en ny omgivning och kanske en ny stad. Södertälje är en härlig stad, nära till naturen och nära till storstaden. Bakom dig ska du lämna en bostad som är ren och snygg, redo för nästa bostadsgäst att flytta in. Låt oss ta hand om din flyttstädning så att du kan lägga din tid och energi på ditt nya hem. Vi är ett väletablerat städföretag och vi lämnar självklart en garanti på det arbete vi utför. Ta kontakt med oss för uppgifter om vad som ingår i en flyttstädning, pris och hur det fungerar.

En flyttstädning är mycket mer än en vanlig veckostädning. Hela bostaden ska städas igenom. Det är viktigt att inte glömma något, även de ytor som är svåra att nå och de ställen som man inte städar så ofta. Det innefattar till exempel dörrkarmar, lister, bakom kyl och frys, ugn, spis och element. Olika biytor som garage, altan, balkong diskuterar vi i förväg så att allt är klart när bostaden ska tillträdas av nästa bostadsgäst.

Vi har stor erfarenhet av flyttstäd, allt från mindre lägenheter och bostadsrätter till stora villor. Hur lång tid en flyttstädning tar beror på bostadens storlek men räkna med att det tar en dag ungefär. Våra duktiga medarbetare gör ett professionellt och noggrant arbete. Vi tar med oss all utrustning som behövs för att städa din gamla bostad skinande ren. Vi arbetar efter en checklista efter Mäklarsamfundets riktlinjer. Du kan tryggt lämna flyttstädningen till oss och fokusera på ditt nya hem.

Bli kontaktad