Flyttstädning Umeå

Flyttstädning Umeå – kostnadsfri offert inom 24h

Om du bor i Umeå har du ett stort urval när det kommer till städföretag. Här kan du enkelt jämföra och hitta en städfirma som utför flyttstädning i Umeå. En flytt brukar nästan alltid vara rolig och spännande, men den kan även vara tidskrävande och suga ur all energi. För att orka ge krutet på viktiga saker som att komma i ordning i din nya bostad, packa ihop och packa upp möbler och prylar och säga upp abonnemang, är det skönt att slippa vissa delar i flytten. En flyttstädning är något som kräver otroligt mycket tid och är man inte rutinerad är det dessutom slitsamt och tråkigt. Våra anslutna städföretag i Umeå har stor erfarenhet av flyttstädningar i Umeå och de följer Mäklarsamfundets checklista. Här kan även du som kund ta en titt för att se alla olika städmoment som ingår i ett flyttstädning pris.

När du anlitar en städfirma via oss kan du vara säker på att få valuta för pengarna. Våra skickliga städare har stor erfarenhet av att flyttstäda. Detta innebär att de har bra rutiner när de städar – de arbetar tidseffektivt vilket såklart i sin tur innebär att du får mer för pengarna. Eftersom flyttstädningen ingår i hushållsnära tjänster kan du som är privatperson använda RUT-avdraget. Med andra ord blir det inte särskilt dyrt att låta proffsen städa när du ska flytta i Umeå. Detta avdrag kan du nyttja vid all vår städning i Umeå, alltså även hemstädning i Umeå. Om du är nyfiken på vad priset kan hamna på får du gärna höra av dig till oss så kan vi återkomma med en snabb offert.

Fokusera på det roliga så tar vi hand om det tråkiga

Det finns få människor som ser fram emot en flyttstädning. Det är nämligen viktigt att all städning utförs perfekt och att resultatet är skinande rent. Om du ska sälja en bostad är det såklart viktigt att de nya ägarna känner sig nöjda med resultatet och att hemmet är rent och fint, annars kan tyvärr konflikter uppstå. Slipp stress och oro med städningen och anlita en professionell städfirma i Umeå som tar hand om ditt flyttstäd. Söker du extra hjälp kan vi även hitta en flyttfirma i Umeå som passar ditt behov.

Kombinera visningsstädning med flyttstädning

Om du ska flytta i Umeå kan vi hjälpa till med mer än bara flyttstädningen. Vi har nämligen mängder av skickliga och erfarna städföretag anslutna hos oss. Olika städfirmor erbjuder olika tjänster. Bland annat har vi städföretag som inriktar sig på visningsstädning. Denna tjänst är otroligt smart om du ska sälja din bostad. Bilderna är potentiella köpares första intryck av bostaden. Det gäller alltså att bostaden ser tilltalande, mysig och fin ut. Om du anlitar visningsstädning i Umeå ser våra städare till att dels städa bostaden men också piffa till den så att den är skinande ren. Några av punkterna som ingår i en visningsstädning är bland annat:

  • Fönsterputsning
  • Golvrengöring + dammsugning av möbler och mattor
  • Lister, dörrhandtag och kontakter torkas av
  • Speglar putsas och element rengörs
  • Vitvaror torkas av utvändigt
  • Spis rengörs och kakel torkas rent

Det ingår naturligtvis väldigt mycket mer i en visningsstädning, för att se allt som ingår kan du kolla in checklistan på hemsidan.

Viktigt att veta innan visningsstädningen

För att våra städare ska kunna utföra sitt jobb så bra som möjligt är det toppen om du plockar bort saker som kan vara i vägen, till exempel prylar och blommor från fönsterblecken. Om du har husdjur bör även dessa vara ute ur huset den dag städfirman kommer. Andra saker som är bra att känna till är att städarna inte flyttar på möbler samt att du behöver gå att nås på telefon under städdagen.

När du anlitar visningsstädning i Umeå ger vi på Qleano dig ett rabatterat pris på flyttstädningen. En stark rekommendation då flyttstäd är otroligt omfattande.

Flyttstädning i Umeå

Det är otroligt enkelt att boka en flyttfirma i Umeå via Qleano. Du gör det smidigt direkt här på hemsidan. Börja med att fylla i vårt frågeformulär där du besvarar saker som vad du behöver hjälp med samt vilket datum du vill att städföretaget kommer. Sedan är det bara att invänta vår offert, den kommer senast inom en arbetsdag men oftast ganska omgående. Vi ger dig ett fast pris på städningen, det baseras bland annat på bostadens yta samt om du har några särskilda önskemål. Om allt ser bra ut är det bara att boka via hemsidan eller telefon.

Möt upp städföretaget om möjligt

På städdagen är det alltid smidigt om du kan finnas på plats när städföretaget kommer. Då kan du se till att huset är upplåst samt komma överens med företaget om hur de ska låsa när de är färdiga. Om du inte har möjlighet att närvara när företaget kommer kan du alltid lämna nyckeln till en granne eller gömma den på en bestämd plats. Alternativt lämna över nycklarna några dagar innan städningen tar vid. Har du några frågor? Tveka inte att ringa eller mejla vår kundtjänst. Vi finns för att hjälpa dig!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Umeå

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.