Flyttfirma Södertälje

Låt oss ta hand om din flytt i Södertälje

Det finns många små utmaningar som kommer med en flytt. Det kan enkelt bli stressigt och jobbigt med alla måsten och krav. Du behöver inte bara frakta bort alla dina flyttlådor och möbler, när ditt gamla hem är tomt är det dags att rengöra varenda liten yta. Vi på Qleano erbjuder flytthjälp i Södertälje genom vår städtjänst. Med vår hjälp kan du släppa taget om din flyttstädning och ägna din tid åt andra saker. Städningen utförs i enlighet med en detaljerad checklista som är baserad på Mäklarsamfundets checklista för flyttstädning.

Hör av dig redan idag

Inga städuppdrag är för stora eller för små för oss. Vi är en städförmedling och vi jobbar med flera städföretag, både i Södertälje och även i många andra städer. Alla företag som vi jobbar med har vi kontrollerat noggrant. Vi har även en nöjd kund-garanti på hela 14 dagar, vilket ger dig som kund en extra säkerhet. Vill du ha professionell flyttstädning i Södertälje till ett billigt pris? Då är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Vi kan också erbjuda annan typ av städning i Södertälje, så som byggstädning, hemstädning i Södertälje och mycket mer!

Du vet väl att du kan använda skatteavdraget RUT?

Tack vare RUT-avdraget kan du få ned priset på din städning. Du får dra av 50 % av arbetskostnaden, upp till en gräns på 25 000 kronor för personer som är yngre än 65 år. Det finns vissa krav som måste uppfyllas för att du ska kunna nyttja avdraget. Läs mer om dessa här på vår hemsida eller hör av dig till oss för att både få en prisoffert och för att få lite hjälp med att använda RUT-avdraget. Nästa gång du behöver flytthjälp i Södertälje, eller bara lite vardagshjälp med städningen, så vet du precis vart du ska vända dig. Vi står alltid redo att skicka iväg våra städare till dig!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Södertälje

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.