Flyttfirma Södertälje

De bästa flyttfirmorna i Södertälje på ett och samma ställe

Är du på jakt efter en riktigt bra och pålitlig flyttfirma som kan hjälpa dig med din flytt i Södertälje med omnejd? Då har du minst sagt hamnat på rätt ställe, vi på Qleano är nämligen experter på allt inom just flytt. Med över 10 års erfarenhet är vi, om vi får säga det själva, riktigt bra på att hitta rätt flyttfirma för rätt flytt, och alltid till rätt pris såklart. Vi har därför samlat alla de bästa flyttfirmorna i Södertälje här hos oss, för att göra det så enkelt som möjligt för dig innan det är dags för flyttlasset att gå. Läs vidare för lite mer information som kan komma väl till pass innan det är dags att flytta, eller fyll i vårt kontaktformulär här till höger för att snabbt och enkelt få en kostnadsfri offert.

Ska du flytta från en stor lägenhet inne i stan, eller ett mysigt litet hus utanför centrum nere vid vattnet? Det spelar ingen roll hur stort ditt bohag är, de lokala flyttfirmor som vi samarbetar med har alla stor erfarenhet och kunskap om att flytta i närområdet.

Det kan du få hjälp med när du anlitar flytthjälp

Har du kanske tidigare mest använt kompisgänget som hjälp istället för att anlita en flytthjälp? Då kanske du undrar vad de faktiskt kan hjälpa dig med. Att de gärna hjälper till med att lyfta tungt och säkert transportera ditt bohag har du säkert koll på, men de kan även hjälpa till med följande:

  • För många så är packningen det allra stressigaste med att flytta, så varför inte ta bort den stressen och ta hjälp med det? Du väljer själv om du bara vill ha hjälp med nedpackningen, uppackningen eller både och.
  • Flyttfirmor är hjälpsamma, och svarar gärna på frågor som du kanske kan tänkas ha. Vill du till exempel packa själv, men behöver lite goda råd om hur du ska gå tillväga? Flytthjäpen som du väljer att anlita svarar gärna på frågor.
  • Tänk på att det inte bara är flytt och transport som ingår i ordet flytthjälp, även flyttstädning är något som kan räknas till det. Läs mer om hur vi på Qleano även kan hjälpa dig med din flyttstädning i Södertälje här.

Vi hoppas att det gjort det lite klarare för dig, men om du har några fler frågor så är du mer än välkommen att höra av dig till os.

Vilket pris kan jag förvänta mig betala för min flytthjälp?

Att anlita en flyttfirma är såklart inte gratis, men faktum är att det inte behöver vara så himla dyrt som man kanske först kan tro. Tack vare RUT-avdraget så kan du till exempel dra av 50% på arbetskostnaden när du anlitar flytthjälp, något som gör riktigt stor skillnad på det slutgiltiga priset. Dessutom tar vi på Qleano hand om allting åt dig, så när det är dags för dig att betala din faktura har vi redan gjort avdraget åt dig.

När det kommer till priset i sig, så är det smartaste att du fyller i vårt kontaktformulär. Då får du ett prisförslag helt anpassat efter just din flytt, och du kan vara säker på att det priset alltid är fast och inte kommer förändras med tiden.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Södertälje

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.