Flyttfirma Sollentuna

Hitta rätt flyttfirma i Sollentuna som kan hjälpa dig med din flytt

Ska du flytta inom eller till Sollentuna? Då förstår vi att du är på jakt efter en riktigt bra och prisvärd flyttfirma som kan hjälpa dig med din flytt. Som tur är så har du hamnat helt rätt, vi är nämligen experter på allt som handlar om flytt och vet vilken stressig och omtumlande tid det kan vara i livet. Just därför har vi på Qleano samlat alla de bästa flyttfirmorna i Sollentuna här på ett och samma ställe, för att helt enkelt göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta rätt flytthjälp. Fyll i vårt kontaktformulär för att få en kostnadsfri offert i din mejlinkorg bara inom en minut, eller hör av dig till oss om det är så att du har några frågor. Vi hjälper dig mer än gärna!

Smarta tips för en smidig flytt

Att ta beslutet att anlita en flyttfirma är något av det bästa man kan göra för sig själv mitt uppe i flyttstressen, men trots det så finns det ändå en del saker som man måste ta tag i innan man får nycklarna till det nya boendet i handen. Här kommer därför våra tre bästa tips som kan vara bra att tänka på innan man sätter igång med sin flytt:

  • Det första du borde göra är att se över alla dina ägodelar och gå igenom dem. Antagligen har du en hel del att rensa ut som du inte vill ha med till det nya hemmet, och det är säkerligen en hel del av dem som går att sälja. För vem tackar nej till ett bidrag till inredningen i det nya hemmet?
  • Packa alla saker du kommer behöva de första dagarna i en enskild låda eller väska. Att leta efter handdukar, toalettpapper och kaffekokaren bland alla ens många lådor är aldrig ett kul sätt att starta livet i det nya hemmet, så se till att fundera ut vad du kommer behöva direkt och packa ner det tillsammans.
  • Gör det inte mer komplicerat än det behöver vara, utan ta hjälp med flyttstädningen också. Hos oss på Qleano kan du också hitta hjälp med det, och du kan läsa mer om flyttstädning i Sollentuna här. Givetvis kan du också få en kostnadsfri offert på vad det skulle kosta bara inom en minut.

Vad kostar det att anlita flytthjälp i Sollentuna?

Tack vare RUT-avdraget så behöver det inte vara så himla dyrt att anlita flytthjälp. Med avdraget så kan du nämligen dra av så mycket som 50% av arbetskostnaden när du anlitar flytthjälp, vilket innebär en stor skillnad på det slutgiltiga priset. Det är inte alls krångligt att ta del av bidraget, vi hjälper dig med det. Det betyder att när du får din faktura och ska betala för din flyttfirma så har vi redan gjort avdraget åt dig. Smart va?

RUT-avdraget till trots så kostar det såklart lite att anlita flytthjälp, men att säga ett exakt pris utan att veta omständigheterna kring din flytt är inte helt enkelt. Vårt bästa tips är därför att du fyller i vårt kontaktformulär här till höger, då kommer du bara inom en minut få ett prisförslag som är helt personligt till dig och din flytt. Givetvis innebär offerten inga skyldigheter för dig, utan du kan i lugn och ro bestämma dig för hur du vill göra.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Sollentuna

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.