Flyttfirma Sollentuna

Låt oss hjälpa dig med din flytt i Sollentuna

Anser du att du har för lite tid över till det som gör livet värt att leva? Om du vill ha mer tid och energi till annat så kan du med fördel lägga över städningen till oss. Vi kan nämligen hjälpa till med alla möjliga städrelaterade tjänster, från veckostädning till komplett flyttstädning i Sollentuna. Genom att låta oss ta hand om ditt hem kan du få mer tid över till att njuta av staden, leka med barnen eller kanske göra något kul med din partner.

Vilka är vi?

Vi är en städförmedling som arbetar med städföretag över hela landet. Varje dag får vi in hundratals städförfrågningar, dessa fördelar vi ut till de städfirmor vi arbetar med. Alla företag som vi samarbetar med har undersökts noga för att vi ska kunna gå i god för att de ger dig ett gott städresultat. När du ber oss om ett prisförslag så får du även en checklista. Där finns allt som städarna kommer att utföra. Priset är dessutom fast, vilket innebär att du har full koll redan från start. Det exakta priset beror i första hand på hur stor yta vi ska städa och vad det är för typ av städning du vill ha.

Du kan alltid få ned priset med RUT-avdraget

I över 10 år har du kunnat använda RUT-avdraget för att få ned kostnaden för vissa tjänster. Här ingår bland annat städning och även andra tjänster, exempelvis när du anlitar en flyttfirma i Sollentuna. Perfekt när du vill ha hjälp vid en flytt. RUT-avdraget gör att du kan dra av halva arbetskostnaden upp till 25 000 kronor per person och år. Personer över 65 år har en gräns på 50 000 kronor. Vi hjälper dig gärna använda RUT-avdraget när du vill anlita oss för flyttstädning i Sollentuna eller någon annan typ av städning i Sollentuna så som byggstädning eller hemstädning i Sollentuna. Hör bara av dig så förklarar vi hur det går till.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Sollentuna

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.