Flyttstädning Gävle

Flyttstädning Gävle – fast pris och besiktningsgaranti

Har du börjat leta runt på nätet i jakt på en bra städfirma i Gävle? Att leta, hitta och jämföra städföretag kan vara både jobbigt, krångligt och otroligt tidskrävande. Hos oss kan du istället enkelt jämföra alla olika städfirmor i Gävle på ett och samma ställe. Vi har många anslutna städare i Gävle som utför flyttstädningar. Om du ska flytta är det väldigt praktiskt och bekvämt att få hjälp med just flyttstädningen, ett moment som annars tar lång tid, är slitigt och mödosamt. För att du ska bli nöjd med städningen utgår våra städfirmor från Mäklarsamfundets checklistor gällande flyttstädningen. Här kan du redan nu ta en titt för att se hur noggrant arbete de utför och alla de olika städmomenten. Ifall du önskar kan du även läsa mer om våra övriga tjänster på städning Gävle och hemstädning Gävle.

Den främsta fördelen med att anlita en städfirma som utför en flyttstädning är såklart att du sparar väldigt mycket tid. En del personer kanske anser att de har tid och ork, men för många är vardagen redan fylld med måsten, särskilt mitt uppe i en flytt. Om du åtminstone vill slippa en tidskrävande och stor del i flytten kan våra städfirmor i Gävle hjälpa till! Värt att veta är att vi även erbjuder flyttfirma i Gävle. Hör gärna av dig till oss om du har särskilda önskemål. Du kan ta en titt på checklistan för att se alla delar som ingår i flyttstädningen. Om du tycker att något saknas går det säkert att lösa. Ring eller mejla oss så löser vi en skräddarsydd flyttstädning som passar dina behov.

Smidigt och prisvärt

Att anlita en professionell städfirma i Gävle är idag väldigt enkelt. Genom oss hittar du duktiga städare som har stor erfarenhet av flyttstädning i Gävle. När du hittat en firma du gillar är det bara att anlita dem via nätet. Tillsammans med städfirman kommer ni överens om en tid och ett datum som passar, ni kan även komma överens om hur nyckelöverlämningen ska hanteras. Med RUT-avdraget är det idag väldigt prisvärt att beställa hushållsnära tjänster. Kontakta oss för att få ett flyttstädningspris snarast!

Slipp otrevliga överraskningar

När det kommer till att anlita en städfirma brukar de flesta kunder fokusera mycket på priset. Och med rätta. Du vill ju såklart få ett prisvärt förslag och samtidigt att arbetet utförs på rätt sätt. När du anlitar ett städföretag i Gävle hos Qleano får du alltid ett fast pris. Det är inte alltid du kan räkna med det hos andra företag. Genom att fylla i ett formulär när du ansöker om flyttstädning i Gävle där du beskriver vad du behöver hjälp med, hur stor yta som ska städas och liknande, kan vi göra en uppskattning av priset. Vi återkommer med en offert inom en arbetsdag, oftast snabbare än så.

Alltid hög kvalitet och säkerhet

Att anlita en flyttfirma i Gävle ska vara enkelt. Vi på Qleano har gjort det smidigt för dig som kund att snabbt och smidigt hitta en pålitlig städfirma. Hos oss har vi många anslutna städföretag över hela landet. För att vi ska kunna garantera professionalitet samt hög kvalitet genomgår samtliga av våra anslutna städföretag i Gävle alltid kvalitetskontroller. Vi kontrollerar saker som F-skatt, ser till att alla företag är momsregistrerade samt att alla betalar arbetsgivaravgifter. Dessutom kräver vi att företagen skickar in giltiga försäkringsbrev. Därtill är även vi på Qleano försäkrade om något skulle gå sönder. Kontakta gärna kundtjänsten för att få tillgång till en kopia av vårt försäkringsbrev.

Besiktning och garanti

Förutom att våra städföretag alltid genomgår kvalitetstester och kontrolleras noggrant innan de börjar arbeta under vår flagg, erbjuder vi även dig som kund en besiktningsgaranti. Detta gör vi för att det är vår största prioritet att du blir nöjd. Besiktningsgarantin innebär att du kan boka in en besiktning efter att våra städare utfört arbetet.

Fördelar med flyttstädning i Gävle

För dig som ska flytta har alla anledningar till att anlita en städfirma i Gävle. Vi utför flyttstäd över hela landet och har städföretag som specialiserar sig på denna typ av omfattande städning. Den absolut största fördelen med att boka in flyttstädning i Gävle är att du sparar massor av tid. Att själv flyttstäda tar otroligt lång tid, men när du istället anlitar ett städföretag kommer ett helt team hem till dig. Teamet består av erfarna och rutinerade städare som har allt material de behöver. På en dag är de färdiga med hela ditt hem – allt är skinande rent. Hör av dig till oss idag för att boka in en flyttstädning i Gävle.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Gävle

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.