Flyttfirma Uppsala

Behöver du en flyttfirma i Uppsala? Hör av dig till oss!

Den historiska staden Uppsala är inte bara en av de största städerna i landet. Här finns även ett av de äldsta universiteten i hela Norden. Om du har planer på att flytta inom Uppsala så kan vi på Qleano hjälpa dig med de med mest tidskrävande momenten, nämligen flytthjälp och flyttstädning. Använd dig av vår hemsida för att snabbt och lätt boka en lokal flyttfirma för flytthjälp eller flyttstädning i Uppsala till bra priser. Vi samarbetar med flera aktörer i staden och hjälper dig till en så smidig flytt som möjligt.

Effektiv flytthjälp av lokala flyttfirmor i Uppsala

Att en flytt är tidskrävande är knappast en hemlighet. Många olika moment ska lösas på en och samma dag. Qleano hjälper varje månad över tusen kunder till en smidigare flytt. Många av våra kunder i Uppsala väljer att anlita Qleano för flytthjälp. På så sätt får du en trygg och säker partner genom hela din flytt. Du får alltid fasta priser av oss. Våra anslutna flyttfirmor i Uppsala utför uppdragen enligt Bohag 2010 och har både trafiktillstånd och försäkringar, som är kontrollerade av oss. Självklart har du möjligheten att själv välja vad du önskar hjälp med. Flyttstädningen, packningen eller låna flyttlådor? Hör av dig till oss på Qleano så hjälper vi dig att få en snabb och prisvärd offert för flytthjälp i Uppsala.

Med vår hjälp slipper du lägga en hel dag på att städa

Många underskattar hur lång tid en flyttstädning i Uppsala faktiskt tar. Det finns många saker som ska städas ordentligt. Golvet ska dammsugas, varenda liten list ska rengöras och det gäller även ytor som du sällan (eller aldrig) har städat. Köksfläkten, området bakom spisen och även golvbrunnarna ska vara så rena de bara kan innan det är dags att lämna över nycklarna. När du anlitar oss på Qleano för att flyttstädning i Uppsala får du en tydlig lista på vad som ingår i det fasta priset. Naturligtvis kan du även lägga till fler saker om du skulle vilja det. Vi erbjuder dessutom mer återkommande städning i Uppsala. Läs mer under Hemstädning Uppsala.

14 dagars nöjd kund-garanti

Vi gör alltid vårt bästa för att du ska vara så nöjd som möjligt med din städning i Uppsala. Det innebär att vi först och främst har noggranna kontroller av alla städfirmor som arbetar för oss. Dessutom får du även en nöjd kund-garanti på 14 dagar från oss. Detta gör att du kan känna dig säker på att vi är en städfirma som levererar ett resultat du kan känna dig nöjd med. Har du några frågor kring våra tjänster eller vill du att vi skickar ett prisförslag? Hör av dig redan idag!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Uppsala

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.