Flyttfirma Haninge

Rätt flyttfirma till rätt pris i Haninge

Tycker du det är svårt att hitta en flyttfirma som du tycker verkar seriös och erfaren och samtidigt till ett rimligt pris? Då har du kommit till helt rätt ställe! Vi på Qleano har nämligen över 10 års erfarenhet av att matcha ihop rätt flytt med rätt flyttfirma – och alltid till rätt pris, så vi kan hjälpa dig hitta din flytthjälp. De lokala flyttfirmor som vi samarbetar med hjälper gärna till med att lyfta tunga möbler, transportera och packa, och allting med både noggrannhet och effektivitet. Så fyll i vårt kontaktformulär får att få en offert på vad det skulle kosta, eller hör av dig till oss om du har några frågor innan du gör det.

Det kan du få hjälp med när du anlitar flytthjälp

Att en flyttfirma kan hjälpa dig att lyfta tunga lådor och transportera dem säkert till din nya bostad har du nog koll på, men visste du att du kan få mer hjälp än så? Att flytta är nämligen ofta en väldigt stressig tid i livet, men med rätt flytthjälp så blir det betydligt enklare. Så undrar du vad en flyttfirma mer kan stå till tjänst med? Bland annat det här:

  • För många så är packningen det största stressmomentet veckorna innan flyttlasset ska gå, så varför inte göra det enkelt för dig själv och ta hjälp med det? När du anlitar flytthjälp kan de antingen hjälpa dig med nedpackning, uppackning eller båda två, det är helt upp till dig.
  • Har du kanske bestämt dig för att packa själv trots allt? Glöm då inte bort att flyttfirman du anlitat har koll på packning, och svarar gärna på frågor kring det. Om du packar på rätt sätt kommer det underlätta för dem under flyttdagen, så hör med dem om det är något du är osäker kring.
  • När det kommer till flytthjälp är det inte bara packning och transport som räknas in, utan även flyttstäd. Just därför kan du läsa mer om flyttstädning i Haninge här hos oss på Qleano, och även få en kostnadsfri offert.

Vilket pris kan jag förvänta mig betala för en flyttfirma?

När det kommer till kostnaden för flytthjälp så finns det en hel del saker som spelar in, och att säga ett generellt pris som gäller för alla är därför inte lätt. Är det till exempel bara du som ska flytta från en enrumslägenhet, eller ska hela familjen förflyttas från ett stort hus? Som du nog förstår skiljer sig de två åt en del i pris, så vårt tips är därför att du fyller i vårt kontaktformulär här till höger. Då får du en offert helt anpassad efter dig och dina behov, och dessutom är den alltid på ett fast pris. Inga dolda kostnader kommer alltså tillkomma senare, utan det pris som du får är det som gäller.

Glöm sen inte heller bort att RUT-avdraget finns! Tack vare det kan du nämligen dra av så mycket som 50% av arbetskostnaden när du anlitar flytthjälp. Bra va? Som om det inte vore nog så hjälper vi på Qleano dig med det, och drar automatiskt av bidraget på din faktura.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Haninge

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.