Flyttfirma Solna

Behöver du flyttfirma i Solna så står vi till din tjänst

På samma sätt som du anlitar en flyttfirma i Solna för att få hjälp vid en flytt så kan du anlita oss för att få hjälp med din städning. Vi gör det enkelt för dig att få ett städat hem, hör bara av dig till oss så tar vi hand om dig direkt. Våra professionella städare utför alla möjliga typer av städning i Solna, från flyttstädning i Solna till regelbunden hemstädning i Solna och korridorsstädning. Dessutom kan du alltid räkna med att få ett billigt och framförallt tydligt pris.

Detaljerad offert med fast pris

När du ber oss om ett prisförslag får du ett svar inom en arbetsdag. Alla våra offerter kommer med ett fast pris, vilket innebär att du alltid har full kontroll över priset. Du får även en checklista som anger allt som våra städare kommer att utföra. Lägg gärna till fler saker om du behöver lite mer hjälp. För oss spelar det ingen roll om det är en liten lägenhet eller en stor villa, vi tar oss an alla utmaningar med glädje. Vi är en städförmedling, vilket innebär att vi förmedlar ditt städuppdrag till en av de städfirmor vi jobbar med. Alla företag vi har samarbeten med har vi kontrollerat rigoröst för att du ska kunna känna dig säker på resultatet.

Med hjälp av RUT kan du få billig städning i Solna

Du kan alltid nyttja RUT-avdraget för att få ett billigare pris. Avdraget kan dra av halva arbetskostnaden och gränsen ligger vid 25 000 kronor för personer under 65 år. Om du vill ha hjälp med att använda detta skatteavdrag kan du alltid ringa in till oss. Vi går igenom vad du behöver veta och hjälper dig genom processen. Se till att du får hjälp med din städning i Solna redan idag, hör av dig till oss direkt.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Solna

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.