Flyttfirma Solna

Pålitliga flyttfirmor i Solna till rätt pris

Är det dags för dig att anlita en flyttfirma i Solna inför din flytt? Då har du minsann kommit rätt, vi på Qleano är nämligen experter på allt som handlar om just flytt, och vi har därför samlat de bästa lokala flyttfirmorna här. Med över 10 års erfarenhet är vi riktigt bra på att matcha ihop rätt flytt med rätt flyttfirma – och alltid till rätt pris. Oavsett om du ska flytta från en bostad till en annan i Solna, eller om du flyttar dit för första gången, så kommer du alltså kunna hitta rätt flyttfirma för jobbet här hos oss. Fyll i vårt kontaktformulär här till höger för att snabbt och enkelt få en kostnadsfri offert, eller hör av dig till oss om du har några frågor!

Därför ska du använda dig av flytthjälp

Har du tidigare varit en av dem som valt att ta hand om din flytt på egen hand, kanske på sin höjd med hjälp av kompisgänget? Det går såklart, men om du har gjort det så minns du nog hur stressigt och påfrestande det var. För visst är en flytt alltid omtumlande, men faktum är att det inte behöver vara så himla jobbigt, i alla fall inte om man använder sig av flytthjälp. Med flytthjälp får man en pålitlig flyttfirma som har stor erfarenhet av att lika säkert som effektivt flytta alla dina ägodelar från en bostad till en annan. De kan även hjälpa dig med packningen, så om det är din största stress så kan du numer alltså vara lugn, hjälp finns att få. Dessutom är flytthjälp via Qleano alltid försäkrad, så om olyckan mot förmodan skulle vara framme så behöver du inte oroa dig. Allt är försäkrat, så det löser sig.

Bortsett från flyttfirmor så finns det också en annan viktig del som man kan ta hjälp med när man är mitt uppe med att flytta, nämligen flyttstädningen. Att åka tillbaka till det gamla hemmet när allt man vill är att komma i ordning i det nya stå knappast högst upp på listan över saker man vill göra, men som tur är så finns det alltså hjälp att få. Du kan läsa mer om flyttstädning i Solna här, och givetvis även få en kostnadsfri offert på vad det skulle kosta dig.

Vad kostar det att anlita en flyttfirma i Solna?

Att säga ett pris som gäller för alla typer av flyttar är inte lätt, en är trots allt sällan den andra lik. Det är nämligen lite olika faktorer som spelar in när det handlar om kostnaden, inte minst hur många kvadratmeter ens hem är på och därmed hur stort bohag man har. Vårt bästa tips är därför att fylla i vårt kontaktformulär och på så sätt få ett exakt prisförslag som är beräknat helt baserat på dina behov, och våra fakturor har alltid fast pris. Det innebär att priset du ser är priset du får, inga dolda kostnader kommer tillkomma senare.

När du kollar på offerten så kom ihåg att RUT-avdraget gäller för flytthjälp, och tack vare det kan du dra av 50% av arbetskostnaden på det totala priset. I offerten har vi inte räknat in RUT-avdraget än, men om du anlitar en flyttfirma via oss så kommer vi sen automatiskt göra avdraget på din faktura. Du behöver alltså inte göra något för att få avdraget utan det sker automatiskt.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Solna

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.