Våra städtjänster

Våra städtjänster

Det här med städning är något vi kan. Sedan 2011 har vi hjälpt en bra bit över 30 000 kunder med framförallt flyttstädning. Vi har även hjälpt till med flytthjälp, hemstädning, kontorsstädning och byggstädning. Vi har samlat städteam i hela Sverige, som alla genomgått våra kontroller, för att kunna hjälpa dig till en enklare flytt – oavsett vart du bor.

Olika typer av städuppdrag kräver olika kompetenser och färdigheter. Vi har därför olika certifieringar för våra städaktörer beroende på vad du vill ha hjälp med och vad för krav du har. Vi har hjälpt byggherrar med stora byggstädningar där kollektivavtal med Byggnads är ett krav och vi har hjälpt flyttkunder med såväl flyttdtädning som flytthjälp. Vårt uppdrag är enkelt, att hjälpa dig till en enklare flytt.

Det blir allt vanligare att ta hjälp med flyttstädning. Tack vare Rut-avdraget kan du som privatperson dra av 50% av arbetskostnaden när du köper städning till hemmet. Detta omfattar såväl flyttstädningen som hemstädningen. När du väljer att boka din städning via Qleano så får du en pålitlig partner som hjälpt tiotusentals kunder med olika typer av städuppdrag. Vår support finns med dig som kund och de hjälper dig med alla de frågor som kan tänkas dyka upp, det är därför de finns till. Under åren har vi även utvecklat processer för kvalitetsuppföljning och kontroll av de städbolag som är anslutna till oss på Qleano. På så sätt kan du vara trygg med att du köper din städning av en lokal aktör men med smidigheten och tryggheten som du får hos ett stort bolag.

Tveka inte på att skicka in en prisförfrågan till oss. Du får ett färdigt prisförslag inom en arbetsdag och kan välja att boka direkt på nätet, via telefon eller mail – det är alltid upp till dig. Passa på att läsa mer om våra städtjänster genom att klicka på respektive ruta.

Bli kontaktad

Bli kontaktad