VÅRA TJÄNSTER

Här är våra tjänster

Städning – vardagssysslan och det löpande underhållet som krävs för att våra hem skall vara rena och hygieniska. Ett rent hem är A och O för att du som lever i bostaden skall trivas och må bra. En miljö du vistas i dagligen, speciellt så mycket som i hemmet, betyder mycket för en människas hälsa. Denna faktor påverkar både den fysiska och den psykiska hälsan.

Städning är dock något som ofta får stryka på foten då många människor lever aktiva liv och det är mycket som skall hinnas med. Jobb, träning, familj och vänner, olika fritidsintressen – det berömda livspusslet kräver mycket tid och engagemang och lämnar få luckor åt praktiska göromål, såsom städning.

Allt fler väljer därför att anlita en städfirma för att utföra städningen av hemmet. Att ta hjälp av proffs kan vara ett bra sätt att hålla hemmet i toppskick och samtidigt slippa bekymra sig över de vardagliga städrutinerna. Det kan röra sig om allt från kontinuerlig städning varje vecka till en riktigt rejäl storstädning en gång i kvartalet eller något enstaka tillfälle då städning av olika anledningar behövs. Varje person bestämmer själv vad det är man vill ha hjälp med och hur schemat för denna hjälp skall läggas upp. Vi på Qleano är mycket flexibla och jobbar tillsammans med våra kunder för att hitta den allra bästa lösningen för båda parter.

Det spelar ingen som helst roll om ditt hem är stort eller litet, nytt eller gammalt – vi på Qleano tillhandahåller städning för alla typer av bostäder. Kontakta oss så återkommer vi med ett prisförslag för städningen av just din bostad. När du fått den information du önskar och känner dig trygg med valet av städbolag kommer vi hem till dig och städar. Vi ser till att ditt hem blir rent och fräscht – allt medan du ägnar din tid åt andra och roligare saker.

Bli kontaktad

Bli kontaktad