Våra städtjänster

Våra städtjänster

Det här med städning är något vi kan. Sedan 2011 har vi hjälpt en bra bit över 30 000 kunder med alla typer av städuppdrag. Från hemstädning och flyttstädning till kontorsstädning och byggstädning. Vi har samlat städbolag i hela Sverige, som alla genomgått våra kontroller, för att kunna hjälpa dig som kund att hitta rätt städaktör.

Olika typer av städuppdrag kräver olika kompetenser och färdigheter. Vi har därför olika certifieringar för våra städaktörer beroende på vad du vill ha hjälp med och vad för krav du har. Vi har hjälpt byggherrar med stora byggstädningar där kollektivavtal med Byggnads är ett krav och vi har hjälpt äldre par med att hitta en liten lokal ägarledd städfirma. Vårt uppdrag är helt enkelt att ta fram den städfirma som är bäst lämpad för att utföra ditt specifika uppdrag, oavsett vad du vill ha hjälp med och när du vill ha hjälp.

Det blir allt vanligare att ta hjälp med städningen i hemmet. Tack vare Rut-avdraget kan du som privatperson dra av 50% av arbetskostnaden när du köper städning till hemmet. Detta omfattar såväl flyttstädningen som hemstädningen. När du väljer att boka din städning via Qleano så får du en pålitlig partner som hjälpt tiotusentals kunder med olika typer av städuppdrag. Vår support finns med dig som kund och de hjälper dig med alla de frågor som kan tänkas dyka upp, det är därför de finns till. Under åren har vi även utvecklat processer för kvalitetsuppföljning och kontroll av de städbolag som är anslutna till oss på Qleano. På så sätt kan du vara trygg med att du köper din städning av en lokal aktör men med smidigheten och tryggheten som du får hos ett stort bolag.

Tveka inte på att skicka in en prisförfrågan till oss. Du får ett färdigt prisförslag inom en arbetsdag och kan välja att boka direkt på nätet, via telefon eller mail – det är alltid upp till dig. Passa på att läsa mer om våra städtjänster genom att klicka på respektive ruta.

Bli kontaktad

Bli kontaktad