OFFERT PÅ TRAPPSTÄDNING

Trappstädning

Att ha ordning och reda på sina saker samt att ha det rent och snyggt inne i lägenheten är för de allra flesta en självklarhet. Tyvärr är det inte alltid lika noga utanför ytterdörren. Många trapphus i vårt land missköts eller försummas. Miljön i hallar, tvättstugor och trapphus är minst lika viktig för människors allmänna välbefinnande som den inuti bostaden är. Även i dessa områden bör det naturligtvis vara rent och snyggt. Det skall inte kännas obehagligt eller ohygieniskt för de boende att vistas i dessa miljöer, de är ju faktiskt en del av hemmet.
Smutsiga och ofräscha trappuppgångar och allmänna utrymmen är dock ett problem som är lätt att lösa. Genom att anlita en städfirma får man snabbt ordning på problemet och ser man sedan till att de återkommer för regelbundna städningar kan man glömma detta störningsmoment helt. Vi på Qleano utför städningar i trappor och trapphus av olika typer över hela landet. Vi har lång erfarenhet av städbranschen och vet precis hur denna typ av arbete skall utföras på bästa sätt. Våra anställda arbetar på ett professionellt sätt för att städningen skall utföras så effektivt som möjligt men samtidigt med den noggrannhet och precision som krävs. Vi arbetar endast med det allra bästa inom branschen när det kommer till utrustning och produkter – allt för att städningen skall hålla högsta möjliga klass. På så sätt kan våra kunder känna sig trygga när de anlitar oss för ett uppdrag.
Vi är alltid flexibla med tjänsten trappstädning. Tillsammans med kunden kommer vi överens om hur utförlig städningen skall vara och vilka moment som skall ingå. Hur ofta städningen skall utföras och om eventuella storstädningar skall företas vid jämna mellanrum är även sådant som bestäms tillsammans med kunden. Allt för att våra kunder skall få en städning som passar just dem och deras behov.

Få offert på trappstädning

Trappstädning i din fastighet

Vad ingår?

 • Dedikerad kundtjänst
 • Fasta priser
 • Korta avtalstider
 • Professionella städare
 • Snabb offert

Referenser

  Vi har arbetet med Qleano i två år och samarbetet har hjälp oss att göra flera satsningar under åren. Qleano är väldigt professionella och seriösa, vi får bra feedback på arbetet vi utför och vi kommer nu att expandera från Gävle till att även börja ta uppdrag i flera städer. Idag är fem stycken anställda på företaget, men vi kommer inom kort anställa ytterligare två medarbetare. Jag rekommenderar Qleano till 100%!

  Jalal Bel Haj, Ben Service

  Vi har arbetat med Qleano sedan maj 2015. Samarbetet har lett till många fler uppdrag för oss och mina personliga erfarenheter är bara positiva. Det som fungerar bäst med samarbetet är att personalen på Qleano är mycket professionell och kunnig. Sedan starten i maj har vi kunnat utöka vår personalstyrka med flera medarbetare. Jag rekommenderar absolut andra att arbeta med Qleano.

  Tonka Drazic, Flitiga Fruars Städservice

Bli kontaktad

Bli kontaktad