Trappstädning

Trappstädning till din fastighet

Att ha ordning och reda på sina saker samt att ha det rent och snyggt inne i lägenheten är för de allra flesta en självklarhet. Tyvärr är det inte alltid lika noga utanför ytterdörren. Många trapphus i vårt land missköts eller försummas. Miljön i hallar, tvättstugor och trapphus är minst lika viktig för människors allmänna välbefinnande som den inuti bostaden är. Även i dessa områden bör det naturligtvis vara rent och snyggt. Det skall inte kännas obehagligt eller ohygieniskt för de boende att vistas i dessa miljöer, de är ju faktiskt en del av hemmet.
Smutsiga och ofräscha trappuppgångar och allmänna utrymmen är dock ett problem som är lätt att lösa. Genom att anlita en städfirma får man snabbt ordning på problemet och ser man sedan till att de återkommer för regelbundna städningar kan man glömma detta störningsmoment helt.

Vi på Qleano utför städningar i trappor och trapphus av olika typer över hela landet. Vi har lång erfarenhet av städbranschen och vet precis hur denna typ av arbete skall utföras på bästa sätt. Våra anställda arbetar på ett professionellt sätt för att städningen skall utföras så effektivt som möjligt men samtidigt med den noggrannhet och precision som krävs. Vi arbetar endast med det allra bästa inom branschen när det kommer till utrustning och produkter – allt för att städningen skall hålla högsta möjliga klass. På så sätt kan våra kunder känna sig trygga när de anlitar oss för ett uppdrag.

Vi är alltid flexibla med tjänsten trappstädning. Tillsammans med kunden kommer vi överens om hur utförlig städningen skall vara och vilka moment som skall ingå. Hur ofta städningen skall utföras och om eventuella storstädningar skall företas vid jämna mellanrum är även sådant som bestäms tillsammans med kunden. Allt för att våra kunder skall få en städning som passar just dem och deras behov.

Ring oss 010-330 99 55

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Fler tjänster

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.