Flyttfirma Tyresö

Fast pris på flytthjälp i Tyresö

Bor du i vackra Tyresö? Eller ska du kanske flytta hit? Denna underbara pärla, mitt i Stockholms skärgård, har verkligen blivit alltmer uppmärksammad. Vem skulle inte vilja bo intill små kobbar och skär, glittrande vatten och samtidigt ha närheten till centrala Stockholm? Om du är i behov av flytthjälp eller flyttstädning på Tyresö finns vi på Qleano redo att hjälpa till.

Våra flyttfirmor på Tyresö är samtliga kvalitetssäkrade och kontrollerade. Vi vet att de som är anslutna hos oss betalar alla sina skatter och avgifter, samt att de innehar F-skatt, yrkestrafiktillstånd och är pålitliga. Som förmedlare av tjänster inom städ och flytt på Tyresö är det vårt ansvar att se till att våra kunder blir nöjda. Vi erbjuder 14 dagars garanti där du hinner med besiktning och liknande. En flyttfirma på Tyresö kan göra i stort sett allt under flytten. Från att varsamt packa ner dina möbler och saker i flyttlådor med bra emballage, till att bära ut allt till bilen, köra hela bohaget till den nya adressen och packa upp. Vi kan även hjälpa dig med endast transporten eller något annat. Vi skapar en lösning som är anpassad efter dina behov helt enkelt.

För att undvika krångel är det alltid bra att du förbereder dig inför flytten genom noggrann planering. Om du vill kan vi ta hand om allt från nedpackning till uppackning. Dock rekommenderar vi ändå att du packar en låda eller väska med det viktigaste. Det kan handla om olika nycklar, fjärrkontroller, laddare, dator, mobil och liknande. För även om vi har koll på flyttlådorna och märker upp allt, kan det ändå vara besvärligt att börja leta och gräva runt bland lådorna under själva flyttdagen.

Anlita en kvalitétssäkrad flyttfirma

Vi rekommenderar att du tar hjälp av en pålitlig flyttfirma på Tyresö för hela flytten. Då täcker försäkringen eventuella skador som skulle kunna uppstå under transporten. För dig som vill packa själv gäller det annars att du har egen försäkring som täcker eventuella skador. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du skulle ha frågor om våra flyttfirmor på Tyresö, vad flyttfirma på Tyresö pris brukar ligga på och andra saker du kan tänkas fundera över.

Som privatperson kan du använda RUT-avdraget, då drar vi per automatik av 50 % av arbetskostnaden under flytten. Det blir med andra ord ett rejält reducerat pris. Intresserad av flyttstädning också? Kontakta oss så fixar vi en helhetslösning för din flytt på Tyresö.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Tyresö

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.