Flyttfirma Lund

Rätt flyttfirma för jobbet i Lund!

Är du på jakt efter en riktigt bra flyttfirma som kan hjälpa dig med din flytt i eller omkring Lund? Då har du verkligen kommit rätt, vi på Qleano är nämligen experter på allt inom just flytt, flytthjälp inkluderat. Oavsett om du ska flytta till Lund för att plugga, om det är så att barnen flyttat ut och du ska flytta till mindre eller om du helt enkelt bara vill flytta från Norra Fäladen till Delphi så kan vi alltså hitta rätt flyttfirma åt dig.

Vad kostar det att anlita flytthjälp i Lund?

Att säga ett exakt pris utan att ha koll på just dina behov är inte lätt. Det är nämligen en del olika faktorer som spelar in, inte minst hur stort ditt hem och bohag är. Ju mer du har att flytta, desto mer kostar det, kanske inte helt oväntat. Vårt bästa tips är därför att du fyller i vårt kontaktformulär här till höger. Då får du snabbt och smidigt en helt kostnadsfri offert som är anpassad efter dig, och dessutom till ett fast pris. Det innebär att du inte behöver oroa dig för att några dolda kostnader kommer tillkomma under flyttens gång.

Glöm inte bort RUT-avdraget! Tack vare det kan du nämligen dra av så mycket som 50% på arbetskraften på din flytthjälp, vilket såklart gör en hel del på priset. Att anlita en flyttfirma behöver med andra ord inte alls vara så dyrt. Dessutom så är det inte alls komplicerat, vi på Qleano löser nämligen allt administrativt åt dig. När det är dags för dig att betala för din flyttfirma och du får fakturan så har vi redan gjort avdraget åt dig. Smidigt va?

Tre tips för att underlätta i flyttstressen

Även om man har bokat in flyttfirman så finns det såklart en hel del andra saker att ta tag i som kan stressa en. Att flytta är trots allt alltid en väldigt stor och omtumlande upplevelse. Därför har vi samlat ihop våra tre bästa tips som vi hoppas ska vara till hjälp:

  • Stressar packningen dig? Då kan du ta hjälp med den också! De flesta flyttfirmorna hjälper nämligen inte bara till med att bära och transportera, de kan också hjälpa dig att packa. Välj själv om du vill ha hjälp med nedpackning, uppackning eller både och.
  • Att ta tillfället i akt och passa på att rensa ut hemma är, om vi får säga det själva, ett riktigt bra tips. Alla har vi nog någon gammal födelsedagspresent eller liknande som står och samlar damm. Ta tag i det en gång för alla och sälj den! Vem vet, det kanske kan bli ett fint bidrag till inredning i det nya hemmet?
  • Ett av de bästa besluten man kan ta gällande sin flytt är att ta hjälp med flyttstädningen. Att slippa åka tillbaka till sitt gamla hem när man bara vill spendera tid i det nya är guld värt, därför kan du läsa mer om flyttstädning i Lund här hos oss. Givetvis kan du också då en kostnadsfri offert på vad det skulle kosta, och även här gäller RUT-avdraget.

Vi hoppas att våra tips är till hjälp, och om det är så att du har några andra frågor så får du mer än gärna kontakta oss. Stort lycka till med din flytt!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Lund

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.