Flyttfirma Lund

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för flytthjälp varje månad

Vi erbjuder flytthjälp från professionella flyttfirmor i Lund

Det är inte svårt att förstå varför så många lockas av Lund. Denna vackra stad har inte bara ett stort och populärt universitet, här finns något för alla. Staden kombinerar storstadslivets charm med naturens stillsamma lugn på ett oslagbart sätt. Om du bor i Lund och ska flytta, kanske till ett annat område eller till en annan stad, är det många saker att ha koll på. En viktig del av en flytt är flyttstädningen. Det är oftast den tråkigaste också, speciellt eftersom den måste göras efter att du har burit tunga flyttkartonger och otympliga möbler till det nya hemmet. Att behöva rengöra ditt tomma hem ända in i minsta detalj är något som de flesta drar sig för. Vårt tips är att du struntar i det helt och hållet! Överlåt arbetet till våra professionella städare i Lund så kan du ägna dig åt roligare saker. Vi erbjuder även andra typer av städning i Lund, såsom hemstädning i Lund.

Med Qleano blir din flyttstädning i Lund enklare

Vi på Qleano har utvecklat en smidig tjänst för dig som behöver flytthjälp i form av städning. Allt du behöver göra är att använda vår hemsida och fylla i vad du vill ha för typ av städning, hur stort du bor och hur vi kan kontakta dig. Vi hör snabbt av oss och ger dig en tydlig prisoffert utefter dina önskemål. Vi arbetar med flera städfirmor i Lund för att hjälpa till med flyttstädning Lund, samtliga noggrant kontrollerade av oss innan vi påbörjat samarbete.

Nöjd kund-garanti ger dig säkerhet

För oss är det viktigt att du som kund blir glad över resultatet. Förutom att vi är noggranna med vilka städföretag vi arbetar med så har vi även checklistor som vi har utvecklat tillsammans med Mäklarsamfundet. Dessa tydliga städlistor kan du som kund ta del av och städpersonalen följer dessa vid ett städuppdrag. Dessutom erbjuder vi även en nöjd kund-garanti på 14 dagar. Vill du veta mer? Hör gärna av dig redan idag!

Bli kontaktad