Flyttstädning Linköping

Flyttstädning Linköping – ska du flytta? Vi hjälper dig!

För att sälja en bostad är det väldigt viktigt att bostaden känns attraktiv för de eventuella köparna. Det är många olika delar som är viktiga för att eventuella köpare ska ta steget och köpa – exempelvis handlar det mycket om bostadens storlek, egenskaper och fördelar. Men även hur inredningen ser ut och hur rent det är i bostaden är otroligt viktiga delar. Flyttstädning är viktigare än vad många tror och något som kan göra en eventuell köpare missnöjd eller nöjd. I en flyttstädning är det många olika moment som ska gås igenom, städningen skiljer sig exempelvis mycket från en vanlig hemstädning. Om du ska flytta och sälja en bostad i Linköping, eller kanske bara flytta ur en lägenhet, kan vi hjälpa till med flyttstädningen. Våra städfirmor har stor erfarenhet av flyttstädningar både när det kommer till lägenheter, villor, företagslokaler och liknande. Städarna följer en strikt checklista som Mäklarsamfundet satt ihop. Här finns allt från fönsterputsning och dammtorkning av möbler till avtorkning av köksluckor, speglar och badrumsrengöring med. Checklistan kan du själv ta en titt på för att snabbt se alla delar och moment som ingår i en flyttstädning. För att få reda på flyttstädningens pris kan du ringa eller mejla oss för en snabb offert. För att du ska slippa otrevliga överraskningar ger vi dig ett fast pris.

Skönt att leja bort flyttstädning

Att flytta är ett stort projekt och ibland är det svårt att få tiden att räcka till allt som ska göras. Förutom att du ska packa ner allt i bostaden, packa in i flyttbilen och flytta allt till den nya bostaden ska även mycket pappersarbeten göras. Kanske behöver du säga upp gamla abonnemang, teckna nya och anmäla flytt så att posten hamnar rätt. I det stora flyttkaoset är det skönt att få hjälp med ett stort moment – flyttstädningen. Ring eller mejla oss så hjälper vi dig anlita en firma som gör jobbet för dig i Linköping.

Vi erbjuder även andra typer av städning i Linköping, såsom hemstädning i Linköping. Dessutom kan vi hjälpa dig med att hitta en flyttfirma i Linköping.

Detta behöver du göra när du ska flytta i Linköping

Låt oss gå igenom allt du behöver göra när du ska flytta. Först och främst behöver du skaffa flyttlådor. Dessa ska du sedan fylla med allt smått och gott. Packa ned alla dina kläder, alla tallrikar och glas och allt annat som finns i ditt hem. Bara detta är ett jättejobb, speciellt om du har lyckats samla på dig en imponerande mängd saker genom åren. Kom ihåg att även kolla upp dina förråd, exempelvis garage, källare och vind. Här finns alltid lite extrasaker som också ska följa med när du flyttar.

Du är absolut inte färdig än. När allt det ytliga är borta är det dags för de större sakerna, möblerna. Du behöver bära ner soffan, TV:n, vardagsmöblerna, bordet, stolarna, byråerna och så vidare. Efter detta kommer du med hög sannolikhet att känna dig trött i både kropp och själ. Nu kanske du trodde att detta var allt men tyvärr är du inte riktigt färdig än, du har fortfarande städningen kvar.

Vi städar åt dig

Har du absolut ingen energi eller lust att städa? Du är inte ensam om detta. Att flytta är ett tungt jobb och att behöva städa efteråt är sällan något du kan se fram emot. Vi hjälper till med flyttstädning i Linköping på ett snabbt och smidigt sätt. Tänk på att du dock inte bara kan lämna över allt precis som det är, vissa saker kommer du fortfarande att behöva göra på egen hand. Det handlar exempelvis om att flytta på vitvaror för att vi ska kunna städa ytorna bakom. Vi utför inga förflyttningar av stora och tunga saker, både på grund av ergonomiska skäl och för att vi inte vill riskera att skada golv och väggar.

Allt du behöver veta inför vår flyttstädning i Linköping kan du hitta på vår hemsida. Ett bra tips är att kolla igenom vår checklista, där står det vad som ingår och inte ingår, andra tjänster som vi utför vid beställning och hur själva städningen kommer att gå till. Du kan även se vilka villkor som gäller, både när det kommer till städningen och även andra viktiga saker som avbeställning, reklamation och betalning av fakturan.

Behöver du flyttstädning i Linköping kan du höra av dig till oss. Vi är anpassningsbara, hör bara av dig till oss och berätta vad du vill att vi ska göra så kan vi ge dig en snabb offert. Överlåt den stora flyttstädningen åt oss så har du en sak mindre att tänka på när du ska flytta.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Linköping

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.