Kontorsstädning

Kontorsstädning för det lilla och stora kontoret

Vi människor spenderar stor del av dygnet på vår arbetsplats. Faktum är att vi tillbringar ungefär lika mycket av vår vakna tid på jobbet som vi gör hemma i vår egen bostad. Därför är det precis lika viktigt att vi trivs bra i vår arbetsmiljö och på kontoret som att vi har det fint och mysigt hemma.

En av de allra viktigaste faktorerna för att trivseln skall kunna hållas på en bra nivå är naturligtvis renlighet och städning. Det är absolut nödvändigt för människors allmänna välbefinnande att vistas i en miljö där det är ordning och reda samt väl renhållet. Renlighet och god hygien är också av stor betydelse för den fysiska hälsan. Damm, smuts och ohygieniska arbetslokaler kan orsaka onödiga hälsoproblem som i sin tur kan leda till stora kostnader för arbetsgivare i form av sjukdagar och försämrad arbetsförmåga hos de anställda. Man skall inte heller glömma bort att kontoret är en plats för representation. Det är viktigt att besökare får ett gott intryck av företaget vid ett besök på deras kontor. Den här typen av problem kan dock undvikas på ett enkelt sätt – nämligen genom att anlita en professionell städfirma som håller företagets lokaler i toppskick.

Vi på Qleano utför kontorsstädning av alla de slag. Det spelar ingen roll om det är ett stort eller litet kontor eller om man vill ha kontinuerlig veckostädning eller bara en ordentlig storstädning då och då. Vi åtar oss alla typer av städjobb i kontorsmiljöer. Vi är medvetna om att alla företag har olika typer av behov och därför utformar vi också alla städavtal och offerter individuellt. Vi arbetar tight tillsammans med våra kunder för att säkerställa att de får precis det som de behöver för att just deras arbetsplats skall underhållas ordentligt och vara i allra bästa skick vid alla tänkbara tillfällen.

Ring oss 010-330 99 55

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Fler tjänster

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.

Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!