Flyttfirma Mariestad

Flytthjälp i Mariestad

Vi sköter din flytt i Mariestad – välkommen till Qleano! Hos oss finns mängder av anslutna flyttfirmor i Mariestad, samtliga kvalitetssäkrade och med gott omdöme. Vi säkerställer att våra flyttfirmor i Mariestad och övriga landet sköter sina betalningar, har rätt sorts försäkringar, yrkestrafiktillstånd och mycket mer. Fördelen när du anlitar en flyttfirma i Mariestad via oss på Qleano är att ditt bohag blir tryggare. Våra firmor är packproffs och ser till att alla dina saker ligger tryggt i sina lådor. De har även yrkestrafiktillstånd, vilket är ett tillstånd utfärdat av Transportstyrelsen. Detta skyddar både de som kör flyttbilen men även innehållet, dvs. ditt bohag. Om du väljer att anlita komplett flytthjälp i Mariestad tar vi hand om både packningen och transporten. Skulle något råka bli skadat under själva bilfärden är allt försäkrat och du får ersättning. Dock är det bra att veta att försäkringen inte gäller om du själv packat sakerna.

Det kan kännas konstigt att släppa in okända människor i hemmet, särskilt när det handlar om att handskas med dina ägodelar. Dock behöver du inte oroa dig när du anlitar en flyttfirma i Mariestad via Qleano. Vi gör regelbundet kontroller för att säkra att kvalitet stämmer överens med uppdragsbeskrivningen. Om du skulle vara intresserad av både flyttstädning och flytthjälp i Mariestad kan vi även förmedla professionella städfirmor. Hör av dig och beskriv vad du vill ha hjälp med så sammanställer vi tjänsterna och priset i en offert. Vi kan ge dig ett komplett prispaket där både packning, transport och städning ingår.

En smidigare och enklare flytt

Innan vi kommer till dig för att hjälpa till med flytt i Mariestad, finns det ett par saker som är bra för dig att veta. Våra flyttfirmor i Mariestad behöver till exempel få information om du behöver hjälp att flytta extra tunga möbler eller om du har möbler som inte ryms i den vanliga dörrposten. Vi rekommenderar även att du packar en separat låda med tillbehör som fjärrkontroller, nycklar och andra viktiga saker så att du snabbt hittar alla sakerna när vi transporterat klart.

På vår hemsida kan du kolla in en checklista för flytt. Här står det hur du bäst packar dina saker, exempelvis om du ska flytta växter och liknande. Du kan även ta del av information gällande fakturor, vad som gäller om du behöver flytta fram datumet eller helt avboka tjänsten och mycket mer. Efter utfört uppdrag behöver du kontrollera ditt bohag de tre första dagarna för att garantin ska gälla. Kontrollera att alla dina saker kommit fram samt är i helt skick.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Mariestad

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.