Flyttfirma Umeå

Vi erbjuder flyttfirmor i Umeå

Om bor i Umeå och har planer på att flytta så är du säkert redan medveten om alla stora och små saker du måste göra. En flytt tar tid och det kan lätt bli stressigt när tiden inte räcker till. Men på samma sätt som du använder dig av en flyttfirma för att frakta bort alla dina överfulla flyttkartonger så kan du använda en städfirma för att få hjälp med städningen. Vi på Qleano står alltid redo att hjälpa till. Genom oss kan du enkelt få tag på ett professionellt städföretag som ser till att det blir skinande rent efter din flytt.

Vi skickar en snabb och tydlig prisoffert inom ett dygn

Behöver du flytthjälp i form av städning så kan du börja med att höra av dig till oss via vårt kontaktformulär. Ange bara att du vill ha flyttstädning i Umeå, ungefär hur stor yta det handlar om och din kontaktinformation. Vi hör sedan av oss och ger dig ett prisförslag. När du anlitar oss får du alltid ett fast pris redan från början. Vi använder oss av checklistor som vi har utvecklat tillsammans med mäklarsamfundet. Du vet precis vad du får och vad det kostar. Söker du en återkommande städning i Umeå kan du läsa mer om vår hemstädning i Umeå.

Bättre pris med RUT-avdraget

Oavsett om du ska flytta från en liten lägenhet eller en stor villa så kan du anlita oss för att få hjälp med flyttstädning i Umeå. Ett tips är att du använder dig av RUT-avdraget för att få ett lite bättre pris. Du kan läsa mer om avdraget här på vår hemsida eller så kan vi förklara hur avdraget fungerar när vi talas vid. RUT-avdraget ger dig möjlighet att dra av 50 % av arbetskostnaden upp till en gräns på 25 000 kronor eller 50 000 kronor beroende på din ålder. Om du behöver flytthjälp och vill veta mer, hör av dig redan idag!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Umeå

Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.