Flyttstädning Växjö

Flyttstädning Växjö – besiktningsgaranti och gratis offert

Mitt i södra Smålands inland ligger Växjö, en stad som bjuder på såväl natursköna områden, ett myllrande uteliv, mysiga fik och caféer och roliga event. Det är många människor som vill flytta till Växjö för att ta del av både natur och stadens aktiviteter. Här finns mängder av fantastiska bostadsmöjligheter, från vackra lägenheter till centrala studentlyor och rymliga villor.

För dig som ska sälja bostad, eller som helt enkelt ska flytta från ditt hem till en bättre bostad i samma stad, finns bra anledningar till att anlita flyttstädning i Växjö. Om du ska sälja en bostad är flyttstädningen otroligt viktig eftersom besökarna på visningen genast kommer bli besvikna och missnöjda om bostaden är smutsig. Om det däremot är rent och fräscht, även på de mest oframkomliga ställena, kommer du garanterat att få fler intresserade köpare.

För dig som ska flytta från exempelvis en hyreslägenhet är flyttstädningen också viktig. Om du inte genomfört alla städmoment exemplariskt är risken stor att hyresvärden anlitar dyra städfirmor på din bekostnad. Slipp stressen kring städningen och anlita våra professionella städföretag i Växjö. Genom att slippa lägga tid och funderingar över att städa i varenda vrå, kan du lägga din tid på flyttens övriga områden, exempelvis att komma i ordning i din nya bostad. Om du endast vill ha hjälp med vissa moment i flyttstädningen går det såklart också bra! Hör av dig till oss idag för att få ett prisexempel.

Lätt att glömma

Att själva ta itu med en flyttstädning kan bli lite problematiskt. Dels för att det är ett mycket tidskrävande projekt, dels för att det är lätt att glömma olika städmoment. När våra städare utför flyttstädning i Växjö går de alltid efter en checklista som Mäklarsamfundet iordningställt. Här finns allt med som ska göras, denna lista kan även du som kund kolla på. Våra städfirmor tillhandahåller all den utrustning de behöver för att utföra ett exemplariskt jobb. Boka in städhjälp och hör av dig till oss för att få veta mer exakt om flyttstädningens pris redan idag!

Hur fungerar tjänsten?

Vi på Qleano har ett stort nätverk med städbolag som vi arbetar med, både i Växjö och i andra städer runt om i landet. Alla städbolag vi jobbar med har vi kontrollerat noggrant, från hur de utför sina uppdrag till att verksamheten bedrivs på ett seriöst sätt och att de är försäkrade. När du hör av dig till oss för ett städuppdrag, exempelvis flyttstädning i Växjö, förmedlar vi jobbet till ett av de städbolag vi jobbar med i staden.

När bör jag boka in flyttstädning i Växjö?

Det enklaste svaret är: så fort du bara kan. Vi har dock noterat att fler bokar städuppdrag relativt sent i månaden och med kort varsel, vilket innebär att vi snabbt kan bli fullbokade. Ett tips för att planera in när du ska boka din flyttstädning är att tänka på de olika stadierna som behöver vara färdiga.

Först behöver du fylla dina flyttlådor med allt löst som du har i din bostad. Därefter kommer de stora möblerna som soffa, säng, bord och stolar. Vid det här laget är bostaden i princip tömd och vi kan komma in för att påbörja vår flyttstädning i Växjö. Genom att planera in när dessa stadier är färdiga blir det även lättare för dig att tidigt boka in en flyttstädning.

Naturligtvis tar vi oss även an akutuppdrag om vi har möjlighet men det blir alltid bäst för samtliga parter om du har god framförhållning.

Tänk på detta inför ett städbesök

För att vi ska kunna städa behöver bostaden vara tömd på möbler och saker. Därutöver bör du även frosta av kylskåp och frys samt dra fram alla vitvaror. Det gäller åtminstone om du vill att vi städar ytorna bakom vitvarorna. Städarna kommer inte att flytta, skruva eller dra något tungt eftersom skaderisken för både städare, objektet samt väggar och golv är för stor. Du kan lämna kvar möbler om du vill men notera att vi kommer att städa runt möblerna så helst bör de placeras i mitten av rummet.

Accepteras alla städuppdrag?

Vi klarar av de allra flesta städjobb men vissa uppdrag utför vi inte. Det handlar exempelvis om bostäder som är nikotinskadade eller saneringsklassade. Vi förbehåller oss även rätten att avbryta en tjänst om vi anser att uppdraget är något utöver det normala. I vissa fall kan vi ta oss an riktiga utmaningar men då gäller inte samma priser som normalt. Är du osäker på vad som gäller för just ditt städuppdrag kan du alltid höra av dig. Vi kan oftast ordna med ett besök för att kunna göra en bättre bedömning och ge dig ett mer exakt prisförslag.

Vi kan även erbjuda hemstädning i Växjöflyttfirma i Växjö samt andra typer av städning i Växjö.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Växjö

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.