Flyttstädning Borås

Alltid garanti på utförda uppdrag. Bli en av hundratals nöjda kunder du också!

Flyttstädning Borås – offert inom 24h

Går du också i flyttagen? Rut-avdraget har gjort att allt fler i Borås väljer att köpa in flyttstädning som tjänst. Vi är en av flertalet aktörer som utför flytt- och visningsstädning i Borås med omnejd.

När flyttlådorna är packade och möblerna är utflyttade stundar flyttstädningen. Det är en omfattande flyttstädning där bostadens ytskikt ska återställas till det normala. Med det menas att samtliga ytor, golvbrunnar, fönster ska dammsugas och torkas av. Även invändigt i skåp och lådor ska en insats göras för att bohaget ska vara så fräscht som möjligt för den eller de som ska flytta in i din gamla bostad. På detta ska även vitvaror som kyl och frys, tvättmasking rengöras. På grund av vikten av noggrannhet och att såväl små, svåråtkomliga som stora och öppna ytor ska rengöras tar flyttstädningen mycket tid att genomföra.

Det finns en rad olika faktorer som påverkar hur lång tid en flyttstädning tar att genomföra. Bland annat hur ofta du städat innan och vad för typ av ytor och material det är som ska rengöras. För att underlätta och göra det tryggare för dig har vi därför valt att köra med helt fasta priser, priser som baseras på bostadens storlek och eventuella biytor. Var alltid noggrann med att välja ett städbolag som har bra garantitider. Hos oss får du bland annat 14 dagars garantitid, vilket är bra att ha om det dröjer några dagar innan det att den nya bostadsägaren eller din hyresvärd har möjlighet att genomföra den obligatoriska städbesiktningen.

De medarbetare som kommer ut och flyttstädar din bostad kommer att ha god erfarenhet och vara specialiserade på just flyttstäd. Detta gör att de har väl utarbetade rutiner för att genomföra ett effektivt och kvalitativt arbete på det uppdrag du beställt, ytterligare en trygghetsfaktor som kan vara värd att ha med i åtanken när det är dags för dig att besluta om vilken aktör du väljer!

Ifall du önskar veta mer om våra övriga tjänster vi erbjuder är du välkommen att läsa mer på flyttfirma Borås, hemstädning Borås och städning Borås.

Bli kontaktad