Flyttstädning Borås

Flyttstädning Borås – offert inom 24h

Går du också i flyttagen? Rut-avdraget har gjort att allt fler i Borås väljer att köpa in flyttstädning som tjänst. Vi är en av flertalet aktörer som utför flytt- och visningsstädning i Borås med omnejd.

När flyttlådorna är packade och möblerna är utflyttade stundar flyttstädningen. Det är en omfattande flyttstädning där bostadens ytskikt ska återställas till det normala. Med det menas att samtliga ytor, golvbrunnar, fönster ska dammsugas och torkas av. Även invändigt i skåp och lådor ska en insats göras för att bohaget ska vara så fräscht som möjligt för den eller de som ska flytta in i din gamla bostad. På detta ska även vitvaror som kyl och frys, tvättmaskin rengöras. På grund av vikten av noggrannhet och att såväl små, svåråtkomliga som stora och öppna ytor ska rengöras tar flyttstädningen mycket tid att genomföra.

Det finns en rad olika faktorer som påverkar hur lång tid en flyttstädning tar att genomföra. Bland annat hur ofta du städat innan och vad för typ av ytor och material det är som ska rengöras. För att underlätta och göra det tryggare för dig har vi därför valt att köra med helt fasta priser, priser som baseras på bostadens storlek och eventuella biytor. Var alltid noggrann med att välja ett städbolag som har bra garantitider. Hos oss får du bland annat 14 dagars garantitid, vilket är bra att ha om det dröjer några dagar innan det att den nya bostadsägaren eller din hyresvärd har möjlighet att genomföra den obligatoriska städbesiktningen.

De medarbetare som kommer ut och flyttstädar din bostad kommer att ha god erfarenhet och vara specialiserade på just flyttstäd. Detta gör att de har väl utarbetade rutiner för att genomföra ett effektivt och kvalitativt arbete på det uppdrag du beställt, ytterligare en trygghetsfaktor som kan vara värd att ha med i åtanken när det är dags för dig att besluta om vilken aktör du väljer!

Ifall du önskar veta mer om våra övriga tjänster vi erbjuder är du välkommen att läsa mer på flyttfirma Boråshemstädning Borås och städning Borås.

Hur fungerar tjänsten?

Vi på Qleano är en förmedlare av städtjänster och vi jobbar med mängder av städbolag runt om i landet. Det betyder inte att vi jobbar med vilka som helst, när vi utför noggranna kontroller av de städbolag vi jobbar med. Vi kontrollerar flera faktorer, från hur de utför sina städningar till hur de sköter sin verksamhet och att de har rätt försäkringar. Kontrollerna utförs regelbundet, på så sätt kan vi säkerställa att de uppdragen utförs på bästa möjliga sätt. När du hör av dig till oss för flyttstädning i Borås skickar vi de städare som passar bäst för jobbet. Alla frågor du har kring städningen eller tjänsten kan du ställa till oss, vi sköter all kommunikation.

Bra att veta när du behöver flyttstädning i Borås

Att anlita städhjälp blir allt vanligare, inte bara när det kommer till flyttstädning i Borås utan även visningsstädning och hemstädning. Det är alltid bra att vara ute i god tid när du själv ska boka städning. Tänk på att bostaden även ska vara så tom som möjligt och att vitvaror ska vara redo för städning. Det innebär exempelvis att de ska flyttas fram för att städaren ska kunna nå ytorna bakom samt att kyl och frys ska vara avfrostade och avstängda.

Notera att vi inte flyttar på möbler eller vitvaror, både av ergonomiska skäl och för att vi inte vill riskera att skada objektet eller omgivande väggar och golv. Om det finns kvar möbler kommer vi att städa runt dessa.

Det är svårt att säga när en städning blir färdig men vi ser alltid till att bli färdiga den dagen som uppdraget bokades. Vi avråder dock från att boka besiktning samma dag som städet eftersom vi inte kan ge en exakt sluttid förrän vi har påbörjat städningen.

Är bostaden nikotinskadad, saneringsklassad eller något utöver det normala förbehåller vi oss rätten att avsäga oss uppdraget. I vissa fall utför vi även riktiga städutmaningar men då gäller inte samma normala priser. Om du är osäker på vad som gäller för just din bostad kan du alltid höra av dig, då kan vi skicka en person för att undersöka situationer. Därefter återkommer vi snabbt med ett prisförslag.

Boka flyttstädning i Borås genom oss

Ifall du önskar veta mer flyttstädning eller övriga tjänster som vi erbjuder är du välkommen att läsa mer på flyttfirma Borås, hemstädning Borås och städning Borås. Du kan även höra av dig, vi ser alltid fram emot att hjälpa nya kunder få skinande rena hem.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Borås

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.