Flyttfirma Växjö

Enklare flytt med en flyttfirma i Växjö

Det är sällan roligt att städa efter en flytt, när kroppen värker och du hellre känner för att inreda ditt nya hem. På samma sätt som du kan be om flytthjälp hos en flyttfirma kan du be om städhjälp från en städfirma. Vi på Qleano har under flera år hjälp tusentals personer få mer tid över till annat. Låt oss ta hand om din flyttstädning i Växjö, oavsett om du bor i en lägenhet eller en stor villa. Med vår hjälp blir din flytt betydligt mindre stressig.

Bra priser och tydliga offerter

För oss är det viktigt att du snabbt och lätt kan få hjälp med din städning när det behövs. Därför ger vi dig en detaljerad prisoffert inom en arbetsdag. Denna offert anger allt våra städare kommer att göra och du får även ett fast pris på städningen. På så sätt har du full kontroll över kostnaden och du vet även precis vad du får. Vi arbetar tillsammans med flera städföretag i Växjö och även andra städer. Alla företag vi arbetar med har vi kontrollerat noggrant innan vi inleder samarbetet. För att säkerställa ett gott resultat har vi även en nöjd kund-garanti på 14 dagar. Vi kan inte bara erbjuda flyttstädningar utan även hemstädning i Växjö, byggstädningar och andra typer av städning i Växjö.

Kom ihåg att du kan använda RUT-avdraget

RUT-avdraget är ett skatteavdrag som ger dig möjlighet att dra av 50 % av arbetskostnaden för din städning, upp till en gräns på 25 000 kronor (50 000 kronor för personer äldre än 65 år). Avdraget gäller per person och år, vilket innebär att det finns goda möjligheter att utnyttja avdraget för att få ett bättre pris. Vill du ha hjälp med din flyttstädning i Växjö samtidigt som du använder RUT-avdraget? Hör av dig så kan vi förklara exakt hur det fungerar och vad du behöver veta. Det är lättare än vad du tror.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Växjö

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.