Flyttstädning Halmstad

Enkel och prisvärd flyttstädning i Halmstad

Börjar det närma sig flytt för dig? I en flytt är det många moment som ska klaffa. Allt från packning, till överlåtelse, flyttstädning och transport av möbler. Genom att anlita oss för ditt städuppdrag i Halmstad väljer du en aktör med stor erfarenhet och kunskap om flyttstädningen. Våra erfarna och duktiga medarbetare runtom i hela landet utför varje månad hundratals uppdrag.

När du anlitar oss får du en seriös städfirma som ger dig ett fast pris och 14 dagars nöjd kund-garanti på uppdraget. Vi utgår alltid från vår beprövade checklista som bygger på branschstandarden Mäklarsamfundets riktlinjer för utflyttningsstädning. I denna ingår allt från fönsterputs till rengöring av ugnsplåtar och rengöring av golvbrunnar, allt som krävs för att den nya hyresgästen eller de som köpt din bostad ska få komma till ett hem som är redo att flytta in i. Som en extra service och trygghet så har du alltid en 14 dagar lång besiktningsgaranti på det utförda uppdraget. Det innebär att vi kommer tillbaka och åtgärdar eventuella städmissar inom två arbetsdagar.

Rut-avdraget även för flyttstädning

När du anlitar Qleano för din flyttstädning betalar du endast halva arbetskostnaden, tack vare Rut-avdraget. För att göra det ännu enklare för dig har vi satt ett fast pris baserat på ett par olika parametrar, som till exempel storlekens bostad, eventuella biytor du önskar hjälp med eller om du har några andra speciella önskemål.

När vi utför uppdragen jobbar vi metodiskt och vi jobbar nästan alltid i team om minst två. Hur lång tid uppdraget tar varierar och är direkt beroende av ytskiktet i bostaden, vad för typ av fönster som ska putsas och hur ofta du städat bostaden. Vi garanterat i stort sett alltid att vi blir klara med din flyttstädning samma dag som vi påbörjar uppdraget. Om du väljer att boka din flyttstädning med oss på Qleano garanterat vi att vi kommer göra vårt yttersta för att din flytt i Halmstad ska gå så smidigt och enkelt som möjligt. Ifall du är i behov av flytthjälp kan det vara skönt att veta att vi också erbjuder just flyttfirma i Halmstad. Du är välkommen att läsa mer om våra övriga tjänster på hemstädning i Halmstad och städning i Halmstad.

Mer om rut-avdraget

Rut-avdraget är ett avdrag för privatpersoner, något som gör att du kan dra ner kostnaderna för hushållsnära tjänster. Du som är under 65 år får göra en skattereduktion på 50 % upp till 25 000 kronor per år och person för arbetskostnader. Om du är över 65 år dubblas avdraget (50 % på 50 000 kronor). Det stora avdraget gör att hushållsnära tjänster som bland annat städ, barnpassning och trädgårdsarbeten inte längre är särskilt dyrt. Du har alla anledningar till att boka in en flyttstädning i Halmstad helt enkelt.

Halmstad – en havsnära stad

Halmstad är en otroligt vacker stad i sydvästra Sverige. Att sälja sin bostad här brukar vanligtvis inte vara några problem. Men för att du ska få ett så högt försäljningspris som möjligt är det viktigt att din lägenhet eller ditt hus visas upp från sin absolut bästa sida. För att säkerställa att bostaden du ska sälja är i toppskick rekommenderar vi att du bokar in en visningsstädning i Halmstad via Qleano. En visningsstädning säkerställer att bostaden är skinande ren och fräsch, något som är otroligt viktigt för potentiella köpares första intryck. Dessutom ger vi dig en bra prisdeal på flyttstädning om du även bokar in visningsstädning. Du kan läsa igenom checklistan för vad som ingår i en visningsstädning här på hemsidan.

Erfarna städföretag sedan 2011

Vi på Qleano har funnits i städbranschen sedan 2011. Under dessa verksamma år har vi utfört över 30 000 städuppdrag över hela landet. Fördelen med att anlita oss är att du alltid får hög kvalitet och säkerhet för priset. Vi ger dig inte bara ett fast pris på alla våra tjänster, du får dessutom alltid en besiktningsgaranti. Detta ger dig stor säkerhet och gör det även möjligt att säkerställa att städningen utförts perfekt.

Vi vet hur svårt och jobbigt det kan vara att leta rätt på en städfirma i Halmstad. Det är just därför vi skapat vårt företag, för att göra jobbet åt dig. Vi hjälper till att jämföra städföretag i ditt område för att kunna matcha dig med rätt firma för jobbet. Olika städuppdrag kräver olika kompetens. För byggstädning krävs exempelvis andra typer av utrustning och för fönsterputsning behöver du en skicklig fönsterputsare. Vi hjälper dig hitta rätt städföretag i Halmstad oavsett hur stort eller litet jobbet är.

Speciella önskemål?

Trots att det ingår väldigt mycket i våra checklistor för flyttstäd i Halmstad kanske du har önskemål som väldigt specifika städtjänster -områden som vanligtvis inte ingår? Kontakta oss med dina frågor och preferenser så hjälper vi till att skapa en skräddarsydd och individuellt anpassad städning just för dig.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Halmstad

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!