Flyttstädning Halmstad

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för flyttstädning varje månad

Enkel och prisvärd flyttstädning i Halmstad

Börjar det närma sig flytt för dig? I en flytt är det många moment som ska klaffa. Allt från packning, till överlåtelse, flyttstädning och transport av möbler. Genom att anlita oss för ditt städuppdrag i Halmstad väljer du en aktör med stor erfarenhet och kunskap om flyttstädningen. Våra erfarna och duktiga medarbetare runtom i hela landet utför varje månad hundratals uppdrag.

När du anlitar oss får du en seriös städfirma som ger dig ett fast pris och 14 dagars nöjd kund-garanti på uppdraget. Vi utgår alltid från vår beprövade checklista som bygger på branschstandarden Mäklarsamfundets riktlinjer för utflyttningsstädning. I denna ingår allt från fönsterputs till rengöring av ugnsplåtar och rengöring av golvbrunnar, allt som krävs för att den nya hyresgästen eller de som köpt din bostad ska få komma till ett hem som är redo att flytta in i. Som en extra service och trygghet så har du alltid en 14 dagar lång besiktningsgaranti på det utförda uppdraget. Det innebär att vi kommer tillbaka och åtgärdar eventuella städmissar inom två arbetsdagar.

Rut-avdraget även för flyttstädning

När du anlitar Qleano för din flyttstädning betalar du endast halva arbetskostnaden, tack vare Rut-avdraget. För att göra det ännu enklare för dig har vi satt ett fast pris baserat på ett par olika parametrar, som till exempel storlekens bostad, eventuella biytor du önskar hjälp med eller om du har några andra speciella önskemål.

När vi utför uppdragen jobbar vi metodiskt och vi jobbar nästan alltid i team om minst två. Hur lång tid uppdraget tar varierar och är direkt beroende av ytskiktet i bostaden, vad för typ av fönster som ska putsas och hur ofta du städat bostaden. Vi garanterat i stort sett alltid att vi blir klara med din flyttstädning samma dag som vi påbörjar uppdraget. Om du väljer att boka din flyttstädning med oss på Qleano garanterat vi att vi kommer göra vårt yttersta för att din flytt i Halmstad ska gå så smidigt och enkelt som möjligt. Ifall du är i behov av flytthjälp kan det vara skönt att veta att vi också erbjuder just flyttfirma i Halmstad. Du är välkommen att läsa mer om våra övriga tjänster på hemstädning i Halmstad och städning i Halmstad

Bli kontaktad