Flyttfirma Karlskoga

En smidig flyttfirma i Karlskoga

Ingen gillar att städa men alla gillar resultatet, att ha ett fint och rent hem. Själva städningen tar tid och energi. Du kan säkert komma på ett dussin saker som är roligare att göra, från att gå en promenad till att spendera mer tid med personer som är viktiga för dig. Vårt tips är att du ger dig själv lite mer andrum genom att ta hjälp av våra städare. Även lite städhjälp en gång i månaden kan göra enorm skillnad i ditt vardagsliv, vilket är anledningen till att vi även erbjuder hemstädning i Karlskoga.

Med Qleano är det lätt att få hjälp med städningen

Vi på Qleano är en städförmedling som erbjuder flyttstädning i Karlskoga och städning i Karlskoga till bra priser. Vi jobbar ihop med många städföretag runt om i hela Sverige. Alla företag som vi jobbar med, har vi undersökt på djupet för att säkerställa att de bedriver en seriös verksamhet. När du anlitar oss tar vi hand om all kommunikation och ser till att städarna som kommer hem till dig gör det bästa möjliga jobbet. Vi använder oss bland annat av detaljerade checklistor. När du ber om en offert så får du inte bara en sådan checklista där det står precis vad städarna kommer att göra. Du får även ett fast pris på städningen redan från start, något som alltid är uppskattat.

Vi gör det enkelt för dig

När du hör av dig till oss så tar vi hand om dig. Vill du ha ett snabbt prisförslag från oss? Använd kontaktformuläret och ange vad du vill att vi ska städa och hur stor yta det handlar om. Vi ger dig ett snabbt ett svar och vi finns även tillgängliga för att svara på eventuella frågor. Kom ihåg att det även finns ett skatteavdrag som du kan använda för att dra av halva arbetskostnaden, ett enkelt sätt att få ett billigare pris. Vi berättar gärna mer om hur du använder RUT-avdraget när vi talas vid.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Karlskoga

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.