Flyttstädning

Flyttstädning till fast pris med besiktningsgaranti

Alla som någon gång har varit med om att byta bostad vet precis hur påfrestande det kan vara. Hela processen innehåller så många moment och de flesta av dem är både arbetsamma och tidskrävande. Det är otroligt mycket packande och släpande, många tunga lyft, sorterande och otaliga transporter fram och tillbaka. Utöver detta tillkommer dessutom den beryktade flyttstädningen. När man slår ihop alla dessa faktorer förstår man varför en flytt allt som oftast tar sin tid. Sammanfattningsvis kan man konstatera att allt som kan spara tid och ansträngning för dig som flyttar är av mycket stort värde.

Flyttstädningen är som sagt en mycket stor del av varje flytt, men det är också en av de uppgifter som är kopplade till en flytt som det faktiskt är lätt att undvika. Den här typen av städning måste vara mycket noggrant och fläckfritt utförd. Genom att anlita erfaren och professionell städhjälp kan man bespara sig själv mycket tid och energi som du istället kan lägga på din nya bostad.

Om man väljer att anlita professionell hjälp vid flytten vinner man flera fördelar. Dels sparar man värdefull tid. Istället för att skrubba och skura kan man lägga sina ansträngningar på att flytta in, komma i ordning och finna sig till rätta i den nya bostaden – ett projekt som naturligtvis är mycket mer lockande för den som skaffat sig ett nytt hem. Flyttstädning är också något som kan orsaka konflikter mellan den som lämnar bostaden och den som sedermera ska ta över den. Den som flyttar in i bostaden måste godkänna städningen av lägenheten vid inflytt. Anses det inte vara tillräckligt bra gjort har man rätt att klaga och kräva att det undermåliga jobbet åtgärdas, oftast på din bekostnad. Genom att anlita Qleano kan man som bostadsinnehavare försäkra sig om att städningen utförs efter konstens alla regler och att man alltid har en nöjd kund-garanti på 14 dagar.

Här hittar du vår checklista för flyttstädning:

Ring oss på 010-330 99 55

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Fler tjänster

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!