Flyttfirma Göteborg

Vi erbjuder flytthjälp i Göteborg till bra priser

Göteborg är en stad som bjuder på flera fantastiska möjligheter när det kommer till boendet. Precis som i alla större städer är det inte ovanligt att man flyttar relativt ofta. Som du säkert är medveten om finns det många saker att ha koll på när det kommer till en flytt, från packningen av alla saker till transporten av dina flyttlådor. Dessutom måste du även se till att ditt gamla hem blir grundligt rengjort och städat. Gör det enkelt för dig själv och anlita oss istället. Vi erbjuder flytthjälp och flyttstädning i Göteborg och ser till så att du får en smidigare flytt till ditt nya hem.

Din självklara flyttfirma när du behöver städning i Göteborg

Vi på Qleano har under flera år tagit oss an alla möjliga städ- och flyttuppdrag, både stora och små, när vi varit verksamma med allt från flyttstädning till hemstädning i Göteborg och städning i Göteborg. Vi vet precis hur vi ska göra för att städa ett stort hem på ett effektivt och framförallt grundligt sätt. Om du vill ha ett professionellt resultat, hör av dig till oss för att få en prisoffert. Vi ger dig inte bara ett fast pris så att du slipper otrevliga överraskningar, vi specificerat även tydligt vad vi kommer att städa så att du har full koll på vad du får. Naturligtvis erbjuder vi mer än endast flytthjälp i Göteborg, vi erbjuder en rad olika städtjänster som du kan använda dig av.

När vi hjälper våra kunder med flytthjälp i Göteborg samarbetar vi med lokala aktörer. Alla flyttfirmor som jobbar med Qleano har både trafiktillstånd och rätt försäkringar för tjänsterna vi utför. För din trygghets skull får du alltid en offert med ett fast pris för tjänsterna du vill ha hjälp med.

Få ett bättre pris med skatteavdrag

Tack vare RUT-avdraget finns det goda möjligheter att sänka priset för städningen. Genom avdraget kan personer mellan 18 – 65 år dra av 50 % av arbetskostnaden upp till en gränsper person och år. Hör gärna av dig till oss om du är intresserad av prisvärd städning i Göteborg och vill nyttja RUT-avdraget.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Göteborg

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.

Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!