Flyttfirma Bromma

Flyttfirma i Bromma – när du vill ha en enklare flytt

Din tid är mer värdefull än du tror. Det är först när du har tusen saker att göra som du märker hur viktigt det är att använda sin tid på rätt sätt. Något som tar en hel del tid är städningen. Ingen gillar att städa eftersom det är trist och det tar lång tid. Med vår hjälp kan du lägga mindre tid på din städning samtidigt som du får njuta av det rena resultatet. Vi är nämligen en städförmedling som erbjuder städning i Bromma till bra priser, du kan bland annat vända dig till oss för hjälp med flyttstädning Bromma och hemstädning Bromma.

Vilka är vi?

Sedan starten 2011 har vi på Qleano snabbt etablerat oss, inte bara i Bromma utan även i flera städer runt om i hela landet. Vi är en städförmedling, vilket innebär att vi tar emot uppdrag från personer som behöver hjälp med städningen och fördelar dessa till de städföretag som vi jobbar med. All kommunikation går genom oss och vi ser även till att städningen blir så bra som möjlig genom att tillhandahålla checklistor och vår nöjd kund-garanti. Alla städföretag som vi inleder samarbeten med har vi undersökt noga innan vi delar ut arbeten till deras städare. För dig som kund är vår tjänst enkel och prisvärd, allt du behöver göra är att ange vad du vill att vi ska städa och hur stor yta det handlar om. Vi tar hand om resten!

Kom ihåg att du kan använda RUT-avdraget

Oavsett om du tar hjälp av en flyttfirma i Bromma eller om du behöver städning genom oss så kan du använda dig av RUT-avdraget. Du kan dra av så mycket som halva arbetskostnaden. Personer under 65 år har en gräns på 25 000 kronor medan äldre personer har en gräns på 50 000 kronor. Här finns med andra ord goda möjligheter att gå ett bättre pris på din städning i Bromma. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig använda avdraget.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Bromma

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.