Flyttfirma Falkenberg

När du behöver hjälp med flytten i Falkenberg

Har du tänkt på hur mycket tid du lägger på städningen? Ju fler som bor i ditt hem, desto mer behöver du städa. Ju mer du måste städa, desto mindre tid får du över till annat. Det finns säkert tusentals andra saker du hellre gör än att städa. Om du vill ha mer tid över till roligare saker, låt våra städare komma hem till dig för att göra det rent och fint. Med vår hjälp kan du få tillgång till billig städning i Falkenberg.

Snabb och prisvärd flytthjälp

Vi på Qleano är en städförmedling. Varje dag tar vi emot hundratals städuppdrag och dessa fördelar vi till olika städföretag. Vi jobbar med flera städfirmor i Falkenberg, samtliga noga kontrollerade för att vi ska kunna vara säkra på att de levererar ett tillfredställande resultat oavsett om det handlar om hemstädning eller tjänsten flyttstädning Falkenberg. När du behöver städning i Falkenberg kan du med fördel använda dig av oss. Vi ger dig en tydlig prisoffert med ett fast pris, har checklistor som styr upp städningen och vi har även en nöjd kund-garanti för att du ska kunna känna dig säker på att du blir glad över resultatet. Vi erbjuder olika typer av städtjänster, från regelbunden städhjälp till flytthjälp i form av flyttstädning. Ifall regelbunden städning kan vara av intresse går det bra att läsa mer på hemstädning Falkenberg.

Du känner väl till RUT-avdraget?

Du kan ge dig själv ett bättre städpris genom att utnyttja RUT-avdraget, ett skatteavdrag som ger dig möjlighet att dra av halva arbetskostnaden. Det finns vissa krav som du måste uppfylla för att kunna använda dig av avdraget men processen är förvånansvärt enkel. Om du hör av dig till oss på Qleano så hjälper vi dig gärna med avdraget. Exakt hur mycket just din städning kommer att kosta beror på flera faktorer, från hur stor yta som ska städas till vad du vill att våra städare ska göra. Hör bara av dig så kan vi gärna berätta mer.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Falkenberg

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.