Flyttfirma Nyköping

Behöver du flytthjälp i Nyköping? Vi har rätt flyttfirma för uppdraget!

Det är många som ogillar att städa och det är lätt att förstå varför, speciellt när det kommer till flyttstädningen. Då ska nämligen varenda liten yta vara ren. Alla lister, alla fönster och även ytor som du aldrig har städat tidigare (bakom spisen!) ska vara helt rengjort och fint. Vill du hellre lägga mer tid på annat så kan du med fördel anlita oss. Vi utför flyttstädning i Nyköping till bra priser och på ett effektivt sätt.

Om oss och våra tjänster

Vi på Qleano är en städförmedling som utför städuppdrag i många städer runt om i landet. Vi arbetar tätt ihop med flera städföretag i Nyköping. Alla våra samarbetspartners har kontrollerats noggrant innan de börjar jobba för oss. När du ber om ett prisförslag så får du en tydlig checklista som anger exakt vad vi städar och du får även ett fast pris, vilket ger dig full koll på priset från start. Om du snabbt vill ha hjälp med flyttstädning i Nyköping, hör bara av dig till oss så sköter vi resten.

Med RUT-avdraget blir städningen billigare

Det finns ett enkelt sätt att få ett bättre pris när du ska anlita en städfirma för ett städuppdrag hemma, nämligen genom RUT-avdraget. Detta avdrag ger dig möjlighet att dra av 50 % av arbetskostnaden upp till en gräns på 25 000 kronor, i vissa fall ännu högre. Det finns vissa krav som måste uppfyllas för att du ska kunna använda dig av RUT-avdraget men oftast är det inga problem. Vill du veta mer om våra städtjänster och om avdraget? Läs mer här på vår hemsida eller hör av dig till oss. Berätta vad du önskar med din städning i Nyköping och att du vill nyttja RUT-avdraget så kan vi hjälpa dig med den enkla processen, till och med för regelbunden hemstädning i Nyköping.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Nyköping

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.