Flyttfirma Uddevalla

Rätt flyttfirma för din flytt i Uddevalla

Är det dags att packa ihop ditt gamla hem och flytta till ett nytt i Uddevalla med omnejd? Då har du hamnat på helt rätt ställe, här på Qleano är vi nämligen stolta över att vara experter på allting som handlar om flytt. Att matcha ihop flyttfirmor med rätt typer av flytt, och till rätt pris såklart, är något vi har gjort i över 10 år, så vi har minst sagt koll på våra grejer. Oavsett om du ska flytta från en liten lägenhet till en annan i centrum eller om du ska flytta till ett stort hus på landet så kan vi lova dig att vi kommer hitta rätt flyttfirma som passar dig och dina behov.

Detta kan rätt typ av flytthjälp göra för dig

Att flytta och byta hem kan vara både stressigt och omtumlande, inte minst om man inte är så van vid att flytta. Har man bott i sin nuvarande bostad i över 10 år är det såklart rätt omskakande att byta, men förhoppningsvis är det även roligt och spännande. Och betydligt lättare blir det om man anlitar flytthjälp! Men du kanske undrar vad en flyttfirma rent praktiskt kan göra för dig? Låt oss gå igenom tre punkter:

  • En flyttfirma hjälper dig att bära dina lådor och möbler och transportera dem från ditt gamla hem till det nya. Givetvis bär de också in dem i det nya hemmet, och om du har några frågor om packning så kan de svara på dem.
  • Förutom att lyfta och transportera så kan de också hjälpa till med packningen. Ofta tar packningen mycket tid och kan vara stressande, men som tur är finns det riktigt bra hjälp att få. Välj själv om du bara vill ha hjälp med nedpackningen eller även uppackningen.
  • Till flytthjälp är det inte bara flyttfirmor räknas, utan även flyttstädning är en stor del av den hjälp man kan få vid flytt. Hos oss kan du därför läsa mer o flyttstädning i Uddevalla här, och få en kostnadsfri offert om du är intresserad.

Om det är så att du har några andra frågor om vad flytthjälp kan innebära så är du såklart mer än välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper gärna till!

Vilket pris kan jag förvänta mig betala för en flyttfirma?

Utan att veta omständigheterna kring din flytt är det inte helt enkelt att säga ett pris, ett flyttlass är trots allt sällan det andra likt. Just därför har vi skapat vårt kontaktformulär här till höger så att du snabbt och smidigt kan få ett prisförslag anpassat efter just dina behov och din flytt. Inom bara en minut får du en offert med ett fast pris, och inga dolda kostnader kommer att tillkomma senare. Dessutom ska du inte glömma bort RUT-avdraget, utan tack vare det så kan du sen dra av så mycket som 50% på arbetskostnaden för din flyttfirma. Att ta hjälp med flytten behöver med andra ord inte kosta så himla mycket i slutändan.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Uddevalla

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.