Flyttfirma Uddevalla

När du behöver flyttfirma i Uddevalla

Det finns gott om fina lägenheter, stora stugor och vackra villor i Uddevalla, från Fasseröd och Helenedal i norr till Kapelle i söder och Äsperöd i öst. Oavsett hur fint ditt hem är så behöver det regelbunden kärlek i form av städning. Det är sällan roligt att städa och ibland finns energin och tiden helt enkelt inte där. Då kan vi på Qleano snabbt och lätt skicka iväg våra städare till dig. Vi utför alla möjliga typer av städuppdrag, från flyttstädning i Uddevalla till regelbunden hemstädning i Uddevalla och mycket mer.

Låt oss gör det lätt för dig

En av de största fördelarna med att överlåta din städning i Uddevalla åt oss är att du får mer tid över till annat. Vi gör jobbet och du kan njuta av resultatet, ett fint och städat hem. Vi är en städförmedling som arbetar ihop med flera städföretag, inte bara i Uddevalla utan även i flera andra städer också. Alla företagen vi arbetar med har kontrollerats av oss för att du ska kunna känna dig säker med städningen. Vi styr även upp själva jobbet genom att bland annat tillhandahålla noggranna checklistor. Dessutom ger vi dig alltid ett fast pris, vilket gör att du får full koll på priset när du anlitar oss.

Billig städning i Uddevalla genom skatteavdrag

Du vet väl att du kan utnyttja RUT-avdraget för att dra av halva arbetskostnaden? Du kan använda RUT-avdraget upp till 25 000 kronor om du är under 65 år, dubbelt så mycket om du är äldre. Detta är per person och år så det finns goda möjligheter för alla som vill ha ett lite billigare städningspris. Vill du veta mer om RUT-avdraget eller vill du att vi kommer hem till dig för att städa? Hör av dig till oss så svarar vi på alla dina frågor och funderingar!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Uddevalla

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.