Flyttstädning Uppsala

Vi tar hand om flyttstädningen i Uppsala

Att flytta är roligt men också ett av de mest ansträngande projekt en människa någonsin kan gå igenom. Det är så mycket som skall organiseras och planeras och oftast skall allt detta ske under en väldigt kort tidsrymd. Från en dag till en annan är det meningen att man skall kunna lämna sitt forna hem, flytta alla ägodelar till en annan plats och samtidigt inleda den process det innebär att bo in sig i det nya hemmet. Det som många ofta kommer fram till är att det är näst intill omöjligt att åstadkomma alla dessa saker på en och samma gång och därför väljer man att leja ut vissa delar av flyttprocessen till utomstående aktörer. Det kan handla om att ta hjälp med flytten av bohaget genom en flyttfirma i Uppsala eller att anlita en städfirma som kan hantera alla turer kring flyttstädningen. Oavsett vilken del det gäller är det inte någon som helst tvekan om att all hjälp är bra hjälp när det gäller flyttar. Att anlita en duktig städfirma kan underlätta väldigt mycket under flyttprocessen.

Vi på Qleano erbjuder erfaren och seriös städhjälp för flyttstädning Uppsala. Genom att anlita städhjälp kan man försäkra sig om att det inte uppstår några problem kring din städning i Uppsala som innebär extra bekymmer eller kostnader för säljaren. Qleano arbetar efter ett noggrant utarbetat städschema som säkerställer att arbetet alltid håller högsta kvalitet. Vi åtar oss alla typer av städarbeten, från visningsstädning till hemstädning i Uppsala, även om flyttstädning är en specialitet. För att anlita oss är det bara att slå oss en signal eller skicka ett mail. Vid kontakten med oss beskriver du hur ditt städbehov ser ut. Sedan återkommer vi med en offert. Det är upp till varje kund att bestämma hur deras städning skall utformas. Vi på Qleano arbetar hela tiden tillsammans med våra kunder för att skapa en överenskommelse som passar båda parter.

Fördelar med flyttstädning i Uppsala

Flyttstädning är en tjänst som varierar från uppdrag till uppdrag. I vissa fall handlar det om att rengöra en bostad fullt ut. Allt ska vara rent, från trösklar, karmar och lister till dusch/badkar, elementen, alla skåp, luckor och lådor och mycket mer. Även golvbrunnarna ska vara rena och i många fall behövs även avkalkning av klinkers och kakel. Något som många glömmer är att även spisen, kyl, badkar och dylikt behöver flyttas. Det som finns bakom dessa tunga vitvaror ska också rengöras, ibland har dessa områden aldrig städats alls.

När du anlitar oss för att utföra din flyttstädning i Uppsala behöver du inte tänka på detaljerna. Vi ser till att bostaden rengörs fullt ut. Det är dock viktigt att notera att vi inte utför vissa saker. Vi kommer exempelvis inte att flytta på möbler eller vitvaror som spis och kyl. Skaderisken, både för personal och för golv och dylikt, är för stor. Därför behöver bostaden vara tömd när vi ska påbörja rengöringen. Spis, badkar, kyl och frys m.m. behöver vara framdraget för att vi ska kunna nå området bakom. Även efteråt är det upp till kunden att flytta tillbaka de olika delarna.

Hur lång tid tar flyttstädningen?

Det beror på själva uppdraget. En mindre lägenhet rengörs snabbare än en stor villa med många rum. Du kan naturligtvis även själv utföra vissa moment och på så sätt snabba på processen. Vi reserverar hela dagen för städningen och kan inte ge en exakt tid för när allt är färdigt. Se därför till att du har god marginal när du bokar in städningen, oftast efterföljs städningen av en besiktning från hyresvärden. Allt bör vara färdigt innan hyresavtalet har gått ut.

Hjälp oss hjälpa dig

För att vi ska kunna städa ordentligt behöver vi bra förutsättningar för att kunna göra vårt jobb. Vi kommer inte att flytta på möbler, demontera badkar eller skruva isär något. Helst av allt ska bostaden vara tom och så öppen som möjligt, på så sätt kan vi utföra vårt jobb på bästa möjliga sätt. Ett tips är att läsa vår checklista. Den passar både för flyttstädning i Uppsala och även på andra orter. Där står allt du behöver veta, exempelvis vad som ingår och hur själva processen ser ut. Det innefattar eventuella villkor, vad som gäller vid avbokning eller reklamation samt hur fakturan ska betalas.

Vill du anlita oss för flyttstädning i Uppsala? Hör bara av dig så kan vi komma fram till en bra städlösning för dig. Se till att du lämnar efter dig en skinande ren bostad med vår hjälp. Vi står redo att ta hand om flyttstädningen åt dig.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Uppsala

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.