Flyttfirma Skövde

Bor du i Skövde och vill ha hjälp av en flyttfirma? Då har du kommit rätt!

Gillar du att ha det städat och ordnat hemma? Det är du inte ensam om. Även om de allra flesta vill ha det rent och snyggt i sina hem så är det många som ogillar att städa. De kanske tycker att det är tråkigt eller så hinner de helt enkelt inte. Oavsett anledning så står vi på Qleano redo att hjälpa till med städning i Skövde. Vi tar oss an alla typer av städuppdrag, från vardagsstädning till flyttstädning, hemstädning i Skövdeflyttfirma i Skövde och mycket mer. Underlätta din vardag genom ett professionellt städföretag i Skövde. Vi ser till att du får ett bra pris och ett resultat som du kan glädja dig åt.

Så här jobbar vi på Qleano

Behöver du hjälp med städningen så behöver du bara höra av dig till oss. Vi är en städförmedling med flera städföretag bakom oss, firmor som vi har kontrollerat noggrant innan vi startat ett samarbete. Det spelar ingen roll om du behöver flytthjälp i form av flyttstädning Skövde eller om du vill att vi kommer in en gång i månaden för att städa din lägenhet. Alla uppdrag utförs i enlighet med en checklista som du får ta del av tillsammans med priset när du får en offert från oss. Vi har även en nöjd kund-garanti på 14 dagar för att säkerställa att du blir nöjd med städningen.

Kom ihåg att använda RUT-avdraget

Visste du att du kan dra av 50 % av arbetskostnaden med hjälp av RUT-avdraget? Det är ett enkelt sätt att få till ett bättre pris på din städning i Skövde. Det finns vissa krav som måste uppfyllas och det finns en övre gräns på 25 000 kronor för personer upp till 65 år. Om du vill ha hjälp med att utnyttja RUT-avdraget för att få till billig städning i Skövde behöver du bara höra av dig. Vi hjälper dig gärna!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Skövde

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.