Flyttfirma Ystad

Behöver du hjälp med flytten i Ystad så är detta rätt ställe

Städhjälp är ett utmärkt sätt att ge dig själv mer än bara ett rent och fint hem. Genom att överlåta städningen till våra proffs får du även mer tid och energi över. Helt plötsligt behöver du inte lägga en halv dag på att städa alla rum, dammsuga och kanske till och med moppa golvet. Du kan istället gå på en promenad, fika med dina vänner eller spendera mer tid med familjen. Det enklaste sättet att få hjälp med städning i Ystad är genom att ta kontakt med oss.

En städförmedling som du kan lita på

Vi på Qleano erbjuder en förmedlingstjänst för städning, vilket innebär att vi tar emot städuppdrag och fördelar dessa till städföretag i Ystad. Vi erbjuder olika typer av städning i Ystad, så som byggstädningar, flyttstädning i Ystad, hemstädning i Ystad och visningsstädning. För oss är det av yttersta vikt att städningen håller högsta kvalitet. Därför är vi väldigt noggranna med vilka vi samarbetar med. Dessutom har vi även detaljerade checklistor och en nöjd kund-garanti på två veckor. Du som kund ska kunna känna dig säker när du anlitar oss för att få hjälp med din städning. Vi står alltid redo att svara på frågor och vi kan alltid anpassa våra städuppdrag utefter dina behov och förutsättningar.

Du känner väl till RUT-avdraget?

Det är möjligt att få ett billigare pris på städningen genom att använda dig av RUT-avdraget. Detta skatteavdrag för det möjligt att dra av halva arbetskostnaden för städningen. Gränsen ligger på 25 000 kronor per person och år, åtminstone om du är under 65 år. Äldre personer har en dubbelt så stor gräns. Om du vill använda RUT-avdraget för din flyttstädning i Ystad så är det bara att höra av sig. Vi hjälper dig gärna igenom processen och kan förklara hur det går till. Med vår hjälp får du snabbt och lätt ett städat hem, oavsett om du bor i villa eller lägenhet.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Ystad

Städ- & flyttjänster Karlstad
Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.