Flyttfirma Jönköping

Hör av dig till oss när du behöver en flytthjälp i Jönköping

På samma sätt som du kan använda dig av en flyttfirma för att frakta alla tunga möbler och flyttkartonger kan du lägga över städningen till en professionell städfirma. Vi på Qleano står ständigt redo att hjälpa dig med din flytt i Jönköping. Det spelar ingen roll om du ska flytta från en liten lägenhet eller en stor villa, vi tar oss an alla typer av städ- och flyttuppdrag. Allt du behöver göra för att få hjälp med din flyttstädning Jönköping är att använda vårt kontaktformulär. Där får du ange vilken städtjänst du är intresserad av, hur stor yta vi ska städa och hur vi får tag på dig. Därefter hör vi av oss till dig med en tydlig prisoffert. Lägg mer tid på det som är roligt vid en flytt och överlåt städningen åt oss.

Smidigare flytt med en flyttfirma

Många underskattar hur viktigt det är med en ordentlig flyttstädning. Det spelar ingen roll om du ska sälja din villa eller om du bara flyttar ifrån en hyreslägenhet, både mäklaren och hyresvärden vill att det ska se så rent och snyggt ut som möjligt. Det innebär att varenda liten list ska rengöras. Spisen, frysen och kylskåpet ska flyttas så att du kan städa ytan bakom. Till och med köksfläkten ska rengöras. Detta tar både tid och energi. Genom att istället överlåta din flyttstädning till oss kan du lägga din tid och energi på annat. Vi arbetar med flera städfirmor i Jönköping och har stenhårda kontroller för att se till att alla våra städuppdrag utförs med ett tillfredsställande resultat. Vi erbjuder även hemstädning i Jönköping och städning i Jönköping.

Kontakta oss redan idag!

Berätta vad du vill att vi ska städa så skickar vi snabbt iväg en prisoffert till dig. Vi använder alltid fasta priser och tydliga checklistor, på så sätt vet du precis vad det kostar och vad du får.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Jönköping

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.