Flyttstädning Eskilstuna

Flyttstädning Eskilstuna – flyttstäd med garanti och fast pris

Att flytta är varken en snabb eller enkel process. Det är dock en verklig möjlighet. En möjlighet att starta på nytt, att omlokalisera sig och börja ett nytt liv, i en ny bostad och på en ny plats. Att flytta är dessutom en riktig utmaning då denna process utgör ett verkligt projekt. Det krävs en projektledare av rang för att organisera och styra upp ett projekt av den här magnituden. Utan en riktigt bra planering kan projektet lätt kännas övermäktigt och sluta i totalt kaos. För att allt skall fungera problemfritt kan det vara bra att hyra in hjälp utifrån som kan vara behjälplig under flytten. Att anlita flytthjälp eller en firma som ansvarar för flyttstädningen kan underlätta en hel del. Förutom att man får hjälp med de tråkiga delarna innebär det självklart också att man får tid över till att ögna sig åt det som betyder allra mest, det vill säga familjen och det fortsatta livet i den nya bostaden. När man väl sålt och flyttat ut ur den gamla bostaden vill man helst inte ägna allt för mycket tid åt den. Istället känns det så mycket bättre att ägna all sin tid och uppmärksamhet åt den nya bostaden. Kontakta oss om du söker hjälp med städning i Eskilstuna. Vi kan också hjälpa till med hemstädning i Eskilstuna och flyttfirma i Eskilstuna.

Qleano har filialer över hela Sverige och hjälper bland annat till med flyttstädning Eskilstuna. Vi på Qleano hjälper till med alla sorters flyttstädningar. Våra duktiga medarbetare ser till att städningen utförs enligt konstens alla regler så att det inte uppstår några som helst problem vid försäljning och överlåtelse av bostaden. Att anlita oss är mycket enkelt. Det är bara att kontakta oss och ge den grundläggande informationen om ditt städbehov och förutsättningarna i bostaden. Efter det återkommer Qleano med en offert som är aktuell för just din bostad. Sedan kan du ägna dig åt det du vill medan vi gör det som vi gör bäst!

Därför ska du anlita Qleano för flyttstädning i Eskilstuna

För att du ska hinna med saker som adressändring, uppsägning av abonnemang samt anmäla sopupphämtning, är det smart att leja bort städningen åt ett städföretag. Vi på Qleano arbetar med städproffs. Våra städteam består av personer med lång erfarenhet av just flyttstäd. De arbetar rutinerat, smidigt och effektivt för att du ska bli nöjd samt för att arbetet ska gå relativt snabbt.

Mycket som ingår

För att städningen vi utför ska vara felfri följer vi alltid Mäklarsamfundets riktlinjer och vi har en lång checklista som vi följer till punkt och pricka. I en flyttstädning ingår allt som krävs för att hemmet ska bli skinande rent och fräscht. Förutom uppenbara städmoment som golvrengöring och badrumsrengöring ingår även fönsterputsning. Du får givetvis komma med önskemål, kanske vill du även att vi städar biytor som garage? Säg bara till så löser vi det åt dig.

Kvalitetssäkrade städteam

Hos oss på Qleano har vi mängder av anslutna städfirmor, samtliga är skickliga, noggranna och pålitliga. De som är anslutna till oss är alltid kvalitetssäkrade, det är ett av våra krav för att få arbeta under vår flagga. Vi kontrollerar bland annat att företagen har F-skatt, att de är momsregistrerade samt betalar alla arbetsgivaravgifter. Dessutom utförs alltid en kvalitetskontroll när själva städjobbet är utfört. Detta för att säkerställa att checklistan gåtts igenom och att arbetet utförts på rätt sätt och fått önskat resultat. Därtill har alla våra städfirmor som är anslutna alltid giltiga försäkringsbrev.

Försäkrade mot eventuella skador

Du som anlitar oss på Qleano behöver aldrig oroa dig för försäkring. Våra städfirmor är alla försäkrade mot eventuella skador på egendom eller ägodelar. Du får gärna begära en kopia på försäkringsbrev, det är bara att fråga hos vår kundtjänst så får du hjälp.

Vi sköter rut-avdraget

Du får ett bättre pris med hjälp av rut-avdraget. Men detta är inget du själv behöver fixa med. Genom ditt personnummer kan vi genomföra din ansökan för rut-avdraget. Smidigt och snabbt går det!

Anlita oss för flyttstädning i Eskilstuna

Vi utför mängder av städuppdrag i vackra Eskilstuna. Förutom flyttstäd kan vi även hjälpa till med hemstädning veckovis, visningsstädningar samt kontorsstädning. Vi har även andra tjänster som trappstädning, byggstädning och fönsterputsning. Då vi har många anslutna städföretag i Eskilstuna kan vi snabbt matcha dig med rätt team. Vi kan även skräddarsy en lösning för städ som passar dina behov. Det kan till exempel handla om att städningen även ska inkludera biytor, eller att du vill ha städteamet hos dig vissa dagar i veckan. Hör av dig till oss idag och få hjälp!

 

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Eskilstuna

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.