Flyttfirma Linköping

Behöver du en flyttfirma i Linköping? Då har du kommit rätt!

Det finns mängder av stora och små saker att göra när du ska flytta. På samma sätt som du kan anlita en flyttfirma för att få hjälp med transporten av alla dina flyttlådor, kan du även anlita en städfirma för att se till att ditt gamla hem blir så rent och snyggt som möjligt. Det finns många fördelar med att anlita ett professionellt städföretag i Linköpinmen den allra största fördelen är att du slipper utföra städningen själv. Det är trots allt många moment som ska utföras och dessa kräver både tid och energi. Flyttstädning Linköping är en av alla de tjänster vi erbjuder som har såväl besiktningsgaranti som fast pris. Detsamma gäller för andra typer av städning i Linköping, såsom hemstädning i Linköping.

Om oss och våra tjänster

Vi på Qleano har under flera år hjälpt både privatpersoner och företag att på ett enkelt sätt kunna beställa städning. Vår tjänst är enkel, allt du behöver göra är att ta kontakt med oss och förklara vad du vill att vi städar. Du får snabbt en tydlig offert som anger allt vi kommer att städa. Våra offerter har ett fast pris, vilket innebär att du slipper oroa dig för otrevliga överraskningar. Vi samarbetar med flera städfirmor i både Linköping och även många andra städer runt om i Sverige. Alla städföretag kontrolleras noggrant innan vi påbörjar ett samarbete. Dessutom har vi en nöjd kund-garanti på 14 dagar som gör att vi kan vi säkerställa att du är nöjd med resultatet.

Låt proffsen städa åt dig

Att flytta är alltid spännande. Det är trots allt ett helt nytt hem som ska inredas. Flyttstädningen är däremot sällan lika spännande. Ägna dig åt det som är roligt istället och överlåt städningen åt oss. Vi står alltid redo att hjälpa till med flyttstädning i Linköping. Gör som tusentals andra och ta kontakt med oss redan idag. Ett tips är att använda dig av RUT-avdraget för att få ett bättre pris.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Linköping

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.