Flyttfirma Märsta

En enklare flytt med hjälp av en flyttfirma

Dags att packa ihop bohaget och flytta? Vi på Qleano hjälper gärna till att förmedla en passande flyttfirma i Märsta. Som förmedlare av lokala firmor är det vi som kontrollerar att våra anslutna aktörer sköter sig. Genom noggranna kontroller av bland annat kvalitet av utförda uppdrag, samt att vi säkerställer att våra flyttfirmor i Märsta betalar sina avgifter, har F-skatt samt yrkestrafiktillstånd, kan vi se till att du får den kvalitativa service du betalar för. Apropå betalning, du vet väl att du kan använda dig av RUT-avdraget när du bokar en flyttfirma i Märsta? Vi drar av rabatten innan fakturan skickas ut så du får ett lägre pris utan krångel. RUT-avdraget är ett avdrag för hushållsnära tjänster, bland annat berättigat för flytthjälp i Märsta eller flyttstädning. Du får 50 % prisreducering av arbetskostnaden.

En flyttfirma i Märsta och dess pris för vald tjänst varierar från bostad till bostad. Vi beräknar priset utifrån vilken sorts tjänst du beställer, exempelvis flyttstäd eller flytthjälp i Märsta, samt utifrån kvadratmeter och stad. Vi på Qleano är flexibla och även om vi föredrar att du bokar in oss i förväg kan vi ofta åta oss sista-minuten-projekt också.

När du tar hjälp av en flyttfirma i Märsta ingår det mesta som underlättar flytten. Vi skickar ut en lokal aktör som har bra bemötande, erfarenhet och som arbetar rutinerat. De hjälper till att packa bohaget, transportera samtliga saker i egna flyttbilar och kan även erbjuda en komplett prisbild där både flyttstäd och flytthjälp i Märsta ingår.

Fast pris på flytthjälp i Märsta

När du anlitar flyttfirmor i Märsta via Qleano ingår garanti. Vi vill alltid att våra kunder ska känna sig helt nöjda med servicen och tjänsten. För att du ska känna dig trygg med att ditt bohag flyttats på ett tryggt och säkert sätt ber vi dig kontrollera sakerna senast inom de tre första dagarna efter utfört uppdrag. Anmäl direkt om något saknas eller är skadat. Garantitiden gäller i fjorton dagar, men de tre första dagarna behöver du alltså kontakta oss om något inte stämmer. Övrig garantitid kan du använda för att exempelvis boka besiktning och liknande.

Känner du att du inte riktigt hinner eller mäktar med hela flytten? Vi vet exakt hur jobbigt och tidskrävande det kan vara att flytta. Därför erbjuder vi kompletta lösningar för dig i Märsta. Du kan smidigt anlita tjänsterna flyttstädning och flytthjälp i Märsta, då får du väldigt mycket tid över åt dina vanliga sysslor som jobb, familj och liknande.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Märsta

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.