Flyttfirma Falun

Rätt flyttfirma för din flytt i Falun

Är det dags för en flytt i eller omkring Falun? Vad spännande! Att flytta är alltid en rolig, om än stressig, tid i livet. Då förstår vi att du är på jakt efter en riktigt bra flyttfirma som kan hjälpa dig med flytten. Som tur är så har vi på Qleano riktigt bra koll på allting som handlar om just flytt, så du har hamnat på helt rätt ställe. Oavsett om du ska flytta från en ett rött trähus med vita knutar eller från en lägenhet mitt i centrum så har vi samlat lokala flyttfirmor som mer än gärna hjälper till och lyfter tunga lådor och packar ner ditt hem. Med stor erfarenhet och noggrannhet är de guld värda vid en flytt, och vi lovar, de kommer göra livet betydligt enklare för dig.

Vad kostar det att anlita flytthjälp?

För att kunna säga ett ganska så exakt pris på vad en flyttfirma i Falun kostar så måste vi först veta lite om hur just din flytt ska se ut. Därför har vi skapat vårt kontaktformulär här till höger så att du bland annat kan fylla i hur många kvadratmeter det handlar om. På så sätt kan vi ge dig ett personligt prisförslag som är anpassat efter just dina behov, och dessutom så ger vi alltid ett fast pris så du kan vara lugn i att inga dolda kostnader kommer tillkomma senare. Givetvis är allting försäkrat när du anlitar en flyttfirma via Qleano!

Tänk på att RUT-avdraget gäller även för arbetskostnaden vid flytthjälp, vilket innebär att du kan dra av så mycket som 50% av kostnaden för din flyttfirma. Och vet du vad? Vi på Qleano tar hand om allting, så när du får din faktura så har vi redan gjort avdraget åt dig.

Tips för en smidig flytt

Även fast man har anlitat en riktigt bra flyttfirma så är det såklart fortfarande en hel del saker man måste tänka på och uträtta innan flyttlasset kan gå. Just därför har vi samlat ihop tre tips som vi hoppas kan vara till hjälp när det är dags för din flytt:

  • Passa på att verkligen göra en rejäl utrensning bland alla dina saker. Att börja livet i sitt nya hem utan alla de där sakerna man alltid tänkt göra sig av med är minst sagt skönt, och har man tur kan man sälja grejerna man ändå inte vill ha och därmed få ett bidrag till det nya hemmet.
  • Se till att packa de sakerna som du behöver direkt i en och samma låda eller väska. Kanske är det kaffekokaren, datorladdaren eller färgprover som du vet med dig du behöver från första dagen i ditt nya hem? Samla dem alla på ett ställe, du kommer garanterat tacka dig själv för det.
  • Ta inte bara hjälp med flytten, utan gör det enkelt för dig själv och ta även hjälp med städningen! Som du redan vet så har vi på Qleano koll på allt som handlar om just flytt, och därför kan du läsa mer om flyttstädning i Falun här. Och få en kostnadsfri offert, såklart.

Vi hoppas att du fått bra information som kommer hjälpa vid din flytt, och är det så att du har några frågor? Tveka inte på att höra av dig till oss. Stort lycka till med flytten!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Falun

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.