Flyttfirma Falun

Ska du flytta i Falun? Vi har flyttfirmor som kan hjälpa dig!

Det finns många saker som är roligare än att städa, speciellt när du är mitt inne i en flytt. Det är lätt att bli stressad över alla måsten, i synnerhet om du även ska försöka balansera din flytt med jobb, fritid och familj. Vi erbjuder flytthjälp i form av städning i Falun samt flyttfirma. Med vår hjälp kan du helt glömma bort flyttstädningen och istället lägga över det till våra professionella städare. Helt plötsligt har du gott om tid över till de roligare delarna av en flytt.

Professionell och effektiv flytthjälp

En flyttstädning i Falun innefattar en hel del tidskrävande arbete, speciellt om du ska försöka göra det på egen hand. Städningen ska nämligen vara perfekt. Våra städare vet precis hur de ska handskas med flyttstädning i Falun. Vi på Qleano har nämligen detaljerade checklistor som vi har utvecklat tillsammans med Mäklarsamfundet. Checklistorna innehåller alla viktiga delar som ska vara städade vid en flytt. Du kan naturligtvis lägga till fler punkter i listan om du vill. Perfekt för dig som har en stor villa i Falun.

Städförmedling med flera års erfarenhet i bagaget

Vi är en städförmedling, vilket innebär att vi samarbetar med flera städföretag i Falun och många andra städer. För oss är det av yttersta vikt att resultatet blir bra vid en städning. Därför utför vi noggranna kontroller av de företag vi inleder samarbeten med. Vi kontrollerar inte bara städningen utan även att företagen sköter sina verksamheter på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har vi ytterligare en säkerhet för dig som kund, vår nöjd kund-garanti. Den ger dig 14 dagar att kontrollera städningen och se till att du är glad över hur det blev. Vi på Qleano står alltid redo att hjälpa till, oavsett om du behöver flytthjälp eller om du behöver regelbunden hjälp med städningen. Du kan läsa mer om just den här typen av städning på hemstädning Falun. Hör av dig redan idag!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Falun

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.