Flyttfirma Örebro

Vi hjälper dig när du behöver flytthjälp i Örebro

Örebro kan vara en av Sveriges mest centrala städer. Det är dessutom en vacker stad som bjuder på fantastiska bostadsmöjligheter, oavsett om du vill ha en spännande stadsmiljö eller bo i en stor villa på ett lugnare område. Om du ska flytta till ett nytt hem i Örebro är du säkert väl medveten om allt som kommer att krävas av dig. Vi på Qleano kan hjälpa dig med flytthjälp via lokala och regionala flyttfirmor. Förutom att hjälpa till med att bära tunga flyttlådor kan vi även hjälpa dig med flyttstädningen. Vi utför över tusen flyttstädningar och flytthjälpsuppdrag varje månad.

Lokala flyttfirmor tar hand om din flytthjälp

Det har aldrig varit enklare att få flytthjälp i Örebro. Genom oss på Qleano får du snabbt en offert från en lokal flyttfirma. De anslutna bolag som utför flytthjälp åt kunder i Örebro med omnejd har alla trafiktillstånd och relevanta försäkringar. Vi utgår från Bohag 2010 när vi utför våra uppdrag, allt för att du ska kunna känna dig så säker som möjligt när flyttlasset går.

Det går snabbt och enkelt att få en offert på ditt flytthjälpsuppdrag. Ta kontakt med oss via något av formulären. Du kommer sedan att få fylla i några kompletterande frågor om din flytt. Vi återkommer sedan snabbt med en kostnadsfri offert från en lokal flyttfirma.

Prisvärd flyttstädning i Örebro genom Qleano

Vi på Qleano erbjuder en enkel tjänst. Genom oss kan du beställa städning utan krångligheter. Du hör av dig till oss, berättar vad du vill ha städat och så skickar vi en prisoffert som du kan överväga. Offerten anger tydligt vad vi städar och du får ett fast pris utan överraskningar. Därefter skickar vi en av våra städfirmor i Örebro för att utföra städuppdraget. Alla städfirmor vi samarbetar med har kontrollerats grundligt och vi har även en nöjd kund-garanti på 14 dagar för att säkerställa att du som kund är nöjd med städningen. Vi vill helt enkelt att du ska vara så lätt som möjligt för dig att boka flyttstädning i Örebro.

Ge dig själv ett bättre pris

Vår prisvärda städning kan bli ännu mer prisvärd om du använder dig av RUT-avdraget. Med avdraget kan du dra av 50 % av arbetskostnaden, upp emot 25 000 kronor om du är mellan 18 och 65 år. Äldre personer kan dra av 50 000 kronor. Vill du veta mer om hur man använder RUT-avdraget för att få ett bättre pris på din flyttstädning i Örebro? Ta kontakt med oss redan idag så kan vi gå igenom just ditt städuppdrag. Vi kan även erbjuda olika städning i Örebro, som exempelvis hemstädning i Örebro, visningsstädningar, trappstädning och flyttfirma i Örebro.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Örebro

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.