Flyttfirma Skåne

Vi hjälper dig att hitta rätt flyttfirma i Skåne

Bor du i Skåne och behöver hjälp med städningen så är vi Qleano redo att hjälpa till. Genom vår städförmedling kan du snabbt och lätt få hem professionella städare som ser till att det blir rent och fint hemma hos dig. Det spelar ingen roll om du har en stor villa med garage eller en liten lägenhet i stan. Vi tar tag i alla typer av utmaningar. Hör av dig till oss om du behöver städning i Skåne, vi finns i flera ständer runt om i hela Sverige.

Om oss och våra städtjänster

Vi på Qleano är en städförmedling. Det innebär att vi arbetar tillsammans med många städföretag, både i Skåne och även i andra län. Alla företag som vi förmedlar städuppdrag till har vi kontrollerat noggrant. Vi undersöker både städningen och även hur de sköter sin verksamhet, allt för att du som kund ska kunna känna dig säker. Vi styr även upp själva städningen med hjälp av våra checklistor som har tagits fram baserat på Mäklarsamfundets egna checklista. När du anlitar oss för flyttstädning i Skåne får du alltid en detaljerad lista över vad som kommer att städas och ett fast pris på städningen. Detta ger dig full kontroll över kostnaden och du undviker otrevliga överraskningar. Vi har även en garanti på 14 dagar för att säkerställa att du blir nöjd med resultatet. Ytterligare städning i Skåne vi kan erbjuda är bland annat hemstädning i Skåne, byggstädning och mycket mer.

Tänk på att du kan använda RUT-avdraget

Oavsett om du vill ha hjälp med flyttstädning i Skåne eller bara vill ha lite städhjälp en gång i veckan så kan du använda dig av RUT-avdraget. Du kan göra avdrag på halva arbetskostnaden upp till en gräns på flera tusen kronor. För att kunna nyttja avdraget behöver du uppfylla vissa krav, vi hjälper dig gärna med detta så att du enkelt kan få ett billigare pris. Hör bara av dig till oss så berättar vi mer.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Skåne

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.