Flyttfirma Skåne

De bästa flyttfirmorna i Skåne på ett och samma ställe

Tycker du att det är både jobbigt och stressigt att flytta? Det kan vi lova dig att du inte är ensam om. För även om man ska flytta till sitt absoluta drömhem så måste man ju fortfarande ta sig igenom sin flytt. Som tur är finns det bra flytthjälp att tillgå, och här hos oss på Qleano hittar du därför dom bästa flyttfirmorna i Skåne på ett och samma ställe. Oavsett om du ska flytta från Ystad till Höör, Österlen till Höganäs eller bara inom en och samma stad eller by så kan du alltså hitta rätt flyttfirma för jobbet här.

Därför ska du anlita flytthjälp via Qleano

Vi på Qleano är experter på allt inom flytt, och vi har stenkoll på alla typer av flytthjälp. Men förutom att det är enkelt och smidigt att anlita din flyttfirma via oss kanske du undrar vad det innebär lite mer konkret. Låt oss därför berätta vad du får när du väljer att anlita din flytthjälp hos oss:

  • Vi har över 10 års erfarenhet inom branschen, och samarbetar bara med företag som är riktigt kunniga inom vad de gör. Du kan med andra ord vara trygg i att din flytthjälp kommer ha stenkoll på allt ifrån packning och lyft till transport, lite beroende på vilken tjänst du väljer.
  • Hos oss är alltid din flytt försäkrad, så du behöver inte vara orolig att något ska hända. För om olyckan mot all förmodan faktiskt skulle vara framme så kommer det inte innebära några direkt tråkiga konsekvenser, utan vi tar helt enkelt hand om det.
  • Kommer du ihåg att vi sa att vi är experter på allt inom flytt? Det handlar inte bara om flyttfirmor, utan all typ av flytthjälp. Vi erbjuder därför även riktigt bra flyttstäd, och du kan läsa mer om flyttstädning i Skåne här hos oss. Givetvis kan du också få en kostnadsfri offert på vad det skulle kosta.

Vad brukar det kosta att anlita en flyttfirma i Skåne?

Så vad brukar det då kosta att anlita flytthjälp? Det beror lite på, ska du exempelvis flytta från en stor skånelänga eller en liten lägenhet? Antalet kvadratmeter, och därmed hur stort bohaget är, brukar nämligen avgöra vad priset landar på till slut. För att kunna ge dig ett exakt pris ber vi dig därför fylla i vårt kontaktformulär här till höger, då får du nämligen ett prisförslag helt anpassat efter dig och dina behov. Givetvis innebär offerten inga skyldigheter för dig, och priset du får är alltid fast, det innebär att det inte kommer tillkomma några överraskande kostnader senare.

När vi ändå är inne på att prata om pris vill vi också passa på att nämna att RUT-avdraget numer gäller även på arbetskostnaden vid flytthjälp. Det innebär att du kan dra av så mycket som 50% av den totala kostnaden, något som såklart gör stor skillnad på slutpriset. Om du är orolig att det är krångligt att ta del av avdraget så kan vi lugna dig med att vi tar hand om allting åt dig. När det är dags för dig att betala och du får din faktura har vi redan gjort avdraget åt dig. Inget krångel, alltså!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Skåne

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.