Flyttstädning Göteborg

Enkel flyttstädning i Göteborg

Ska du flytta inom Göteborg eller till en annan stad inom kort och vill veta vad en flyttstädning kostar? Då har du kommit rätt. En flytt innebär nästan uteslutande att du som flyttar ut från bostaden kommer behöva genomföra en flyttstädning. Det finns en branschstandard vid namn Mäklarsamfundets riktlinjer för utflyttningsstädning som oftast används vid försäljning av bostad. Ska du istället flytta från en hyresrätt har oftast hyresvärden en egen checklista för vad som behöver göras och åtgärdas för att lägenheten ska gå igenom den besiktning som görs vid utflytt.

Då vi utför runt 10 000 flyttstädningar på årlig basis har vi hunnit skaffa oss den erfarenhet och kunskap som behövs för att kunna genomföra kvalitativa och noggranna flyttstädningar åt våra kunder. Vi har utvecklat vår egen checklista som delvis bygger på branchstandarden men som också utökats efter dialog med såväl kunder som mäklare och hyresvärdar. Förutom att skapa en egen standard för vad som bör ingå i en flyttstädning har vi även infört en 14 dagar lång garanti på de städuppdrag vi utför. Detta gör att garantitiden i stort sett alltid täcker den obligatoriska besiktningen utförd av hyresvärd eller av de som ska flytta in i bostaden. Vi har även möjlighet att erbjuda flyttfirma i Göteborgstädning i Göteborg samt hemstädning i Göteborg.

Vår prissättning görs efter bostadens storlek och eventuella biytor, som exempelvis inglasad balkong, förråd, garage, källare eller vind. Fönsterputsning och ugnsrengöring ingår alltid i det fasta priset du får av oss. Sedan 2007 har du kunnat använda Rut-avdraget för hemstädning och flyttstädning. Detta innebär att du får en skattereduktion på 50% av arbetskostnaden, något som gjort att allt fler numera använder sig av professionella städbolag som hjälp i flyttprocessen.

Hur lång tid en flyttstädning tar varierar, och beror bland annat på, bostadens storlek, ytskikt, typ av fönster och fler faktorer. Vi garanterar dock att vi alltid blir klara med bostaden samma dag som vi påbörjat uppdraget!

Vi anpassar flyttstädning efter dina behov

Under åren vi varit verksamma har vi hjälpt mer än 30 000 kunder att rengöra hem och kontor. Vi har utfört oräkneliga kontorsstädningar och desto fler privatstädningar. Flyttstäd är också en tjänst som vi kontinuerligt jobbar med. Genom åren har vi förstått att alla hem är olika. Detta betyder också att flyttstädningen måste anpassas efter varje enskild person och deras hem. Det kan handla om golvtyp, att rätt rengöringsprodukter används. Vissa personer vill dessutom utföra vissa delar av städningen själv. Det är naturligtvis inga problem. Vi skräddarsyr en städlösning som passar dig perfekt.

Vad kostar det?

Idag är det förmånligt för privatpersoner att anlita en städfirma. Detta beror på rut-avdraget. Som vi förklarade ovan kan du göra ett stort skatteavdrag som privatperson, en stor fördel och något som gör att vare sig flytt- eller hemstädning är särskilt kostsamt. Eftersom varje hem är olikt det andra varierar våra priser. Kontakta oss redan idag så återkommer vi med en offert anpassad efter din bostad och eventuella önskemål.

Pressat tidsschema?

Då vi har många erfarna och skickliga städare i företaget arbetar våra team rutinerat och effektivt. Hur lång tid en flyttstädning tar varierar naturligtvis en hel del beroende på bostadsyta och liknande. Men något som är bra att veta är att vi alltid blir klara med städningen samma dag som vi påbörjar arbetet.

Andra smarta tjänster

Förutom att vi jobbar mycket med flyttstäd kan vi även erbjuda andra smarta tjänster för dig som flyttar. Bland annat har vi en tjänst som kallas för Visningsstädning. Visningsstädningen är något som utförs innan den vanliga flyttstädningen. Det är en särskild typ av städ där vi ser till att göra bostaden snygg och fräsch inför visning.

För dig som vill sälja din lägenhet eller ditt hus i Göteborg kan våra städteam besöka bostaden innan visning för att säkerställa att den är helt rengjord och fräsch innan potentiella köpare kommer. Denna typ av städning är också praktiskt inför fotografering, innan du lägger ut bostaden på annons. För att potentiella köpare ska få ett bra första intryck får inte en dammråtta finnas kvar, det drar ner helhetsintrycket rejält.

Mycket ingår i visningsstädning

För att en bostad ska bli skinande ren krävs en del jobb. Vi har därför maxat vad som ingår i vår visningsstädning. Bland annat utför vi fönsterputsning, komplett städning samt att du alltid får en städgaranti och ett fast pris. På det sättet slipper du oväntade överraskningar. Om du bokar en visningsstädning ger vi dig dessutom ett bättre pris för flyttstädningen!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Göteborg

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.