Flyttstädning Göteborg

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för flyttstädning varje månad

Enkel flyttstädning i Göteborg

Ska du flytta inom Göteborg eller till en annan stad inom kort och vill veta vad en flyttstädning kostar? Då har du kommit rätt. En flytt innebär nästan uteslutande att du som flyttar ut från bostaden kommer behöva genomföra en flyttstädning. Det finns en branschstandard vid namn Mäklarsamfundets riktlinjer för utflyttningsstädning som oftast används vid försäljning av bostad. Ska du istället flytta från en hyresrätt har oftast hyresvärden en egen checklista för vad som behöver göras och åtgärdas för att lägenheten ska gå igenom den besiktning som görs vid utflytt.

Då vi utför runt 10 000 flyttstädningar på årlig basis har vi hunnit skaffa oss den erfarenhet och kunskap som behövs för att kunna genomföra kvalitativa och noggranna flyttstädningar åt våra kunder. Vi har utvecklat vår egen checklista som delvis bygger på branchstandarden men som också utökats efter dialog med såväl kunder som mäklare och hyresvärdar. Förutom att skapa en egen standard för vad som bör ingå i en flyttstädning har vi även infört en 14 dagar lång garanti på de städuppdrag vi utför. Detta gör att garantitiden i stort sett alltid täcker den obligatoriska besiktningen utförd av hyresvärd eller av de som ska flytta in i bostaden. Vi har även möjlighet att erbjuda flyttfirma i Göteborg, städning i Göteborg samt hemstädning i Göteborg.

Vår prissättning görs efter bostadens storlek och eventuella biytor, som exempelvis inglasad balkong, förråd, garage, källare eller vind. Fönsterputsning och ugnsrengöring ingår alltid i det fasta priset du får av oss. Sedan 2007 har du kunnat använda Rut-avdraget för hemstädning och flyttstädning. Detta innebär att du får en skattereduktion på 50% av arbetskostnaden, något som gjort att allt fler numera använder sig av professionella städbolag som hjälp i flyttprocessen.

Hur lång tid en flyttstädning tar varierar, och beror bland annat på, bostadens storlek, ytskikt, typ av fönster och fler faktorer. Vi garanterar dock att vi alltid blir klara med bostaden samma dag som vi påbörjat uppdraget!

Bli kontaktad